Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2018.03.13. 07:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.
Terrorcselekmény lehetett az éjjeli késelés Bécsben

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, hétfőre virradóra egy 26 éves férfi rátámadt a bécsi iráni követség előtt posztoló katonára. A katona lelőtte a támadóját. A rendőrség vizsgálja annak a lehetőségét, hogy a támadásnak iszlamista indítéka volt. Sőt, azt sem zárják ki, hogy terrorcselekményről van szó, az elkövető lehet, hogy egy terrorszervezet tagja volt. A nyomozók átnézik a támadó sms-eit, e-mailjeit, kikérdezik az összes családtagot.

"Magyarország az osztrák és az olasz kormány szövetségét keresi a menekültpolitikában"

Magyarországnak az a szándéka, hogy szorosabban együttműködjön Ausztriával és Olaszországgal a menekültügyben – mondta  Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter. Szijjártó elmondta, hogy a bécsi néppárti-szabadságpárti kormány, illetve a márciusi választásokon győztes olasz jobbközép koalíció hasonlóan gondolkodik a kérdésről, mint a közép-európai államok. "Így nyilvánvaló, hogy a jövőben együtt fogunk működni" – fogalmazott a Reutersnek adott interjújában a tárcavezető. További részleteket itt tudsz olvasni az interjúból.

Egyre nagyobb a nyomás Junckeren

Tovább gyűrűzik a Martin Selmayr kinevezésével kapcsolatos botrány. Könnyen lehet, hogy Juncker az ügyeskedéssel nagyon csúnyán megüti a bokáját, ugyanis számos európai parlamenti képviselő is felháborodott az elnök machinációin. Mint ismert, a Bizottság elnöke erővel tolta át Selmayrt, a jelölés ugyanis az utolsó pillanatban került bele a napirendbe, és több bizottsági tag semmit nem tudott erről. Az ügyben több EP-képviselő is aggodalmát és nemtetszését fejezte ki.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére