Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bokor Gábor

2018.04.20. 07:59

Ezek a hét utolsó munkanapján a legfontosabb hírek.
Az Open Society Budapestről Berlinbe költözik.

A Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítvány (OSF) bezárja budapesti irodáját és Berlinbe költözik. Minden jel arra enged követeztetni, Soros Györgyék nem kívánták magukat alávetni a teljes transzparenciának, így inkább elmenekülnek az országból.

Seehofer alatt bekeményít a német rendőrség

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő szerint az elmúlt hetek német rendőrségi intézkedései összefüggésben állnak Horst Seehofer szövetségi belügyminiszter kinevezésével. Példaként említette azt, hogy elkezdték a gépjárműlopásokra szakosodott marokkói bűnszervezetek felszámolását és a fiatalkorúakból álló bűnbandák elleni fellépést. Spöttle arra számít, hogy a kiskorú bűnelkövetőket Ausztriához hasonlóan Németországból is kiutasítják a jövőben. A szakértő beszámolt arról is, hogy eddig Németország nagyon kesztyűs kézzel bánt olyan emberekkel, akik már tucatnyi alkalommal voltak büntetve. Korábban a német rendőrök féltek kényszerítő eszközöket használni bevándorló hátterű elkövetők ellen, még akkor is, amikor ez indokolt lett volna. Ismeretes, hogy a bajor kereszténydemokrata politikus zéró toleranciát hirdetett minden szabálysértéssel és törvényszegéssel szemben. A rendvédelmi dolgozók egyöntetűen üdvözölték Seehofer kinevezését és az új irányvonalat.

Az EP megszavazta a Soros-szervezetek támogatását

Morvai Krisztina a 888-nak eljuttatott közleményében azt írta, sajnos megszavazták Strasbourgban a hazánk destabilizálását segítő civil szervezetek támogatásáról szóló előterjesztést. A politikus szerint az Európai Parlament elé olyan gyalázatos előterjesztés került, amelynek a lényege, hogy az Európai Unió anyagilag is támogatni fogja azokat a civil szervezeteket, amelyek gyakorlatilag hasonló tevékenységet végeznek, mint az ukrajnai Majdan téri felforgatás, amelynek az eredménye ismert. Morvai szerint nem lehet hátradőlni, hiszen elkezdődött a tudatos, szervezett destabilizálás, tömegtüntetésekkel, az ellenzék azon bizarr összefogásának élesítésével, amelyet már a választásokon is megkezdett az ellenzék. Morvai Krisztina sajnálatára a magát konzervatívnak és kereszténynek valló Európai Néppárt is igennel szavazott, de nagy örömére a Fidesz-delegáció jelen lévő tagjai nemmel szavaztak, azaz elutasították az előterjesztést.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére