Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bokor Gábor

2018.05.04. 07:59

Itt is vannak a reggeli hírek.
A Kétfarkú Kutya Pártnak nagyon sok pénzt kell visszafizetnie

Kovács Gergely pártja, az asszonyverő Juhásszal ellentétben elérte az egy százalékot, de a Magyar Kétfarkú Kutya Párt több egyéni jelöltje nem ugrotta meg a 2 százalékos küszöböt, így összesen 25 milliós kampánytámogatást kell visszafizetniük. A választási törvény értelmében, mivel a párt 1,6 százalékos eredményt ért el, a 150 milliót nem kell visszafizetni, csak az egyéni jelöltek után kell lecsengetni a több százezer füves cigi árát.

A német rendőrök megfékezték a lázadozó migránsokat

Több száz német rendőr rohanta le azt a bevándorlóknak fenntartott szállót, amelynek lakói a héten több rendőrt erőszakkal túszul ejtve akadályozták meg egy társuk hazatoloncolását. Az akcióban több migráns könnyebben megsérült, mikor az ablakon kiugorva menekültek a rendőrök elől. Úgy tudni, hogy az intézkedés előzménye egy kudarcba fulladt hétfő hajnali akció volt, egy 23 éves togói menedékkérőt akartak elszállítani a szállásról, hogy az európai uniós menekültügyi szabályok alapján átadják az olasz hatóságoknak. Nagyjából 150 afrikai menedékkérő körbevette a rendőröket, fenyegették őket és megakadályozták társuk elszállítását. Az intézkedés befejezése után tartott tájékoztatón az ellwangeni rendőrkapitányság munkatársai elmondták, hogy fegyvereket nem találtak a szálláson.

Ismét van közvetlen járat New Yorkba

Elindította a Budapest és New York-John F. Kennedy közti menetrend szerinti, közvetlen járatát a lengyel LOT légitársaság, ezzel hét év után ismét van közvetlen repülőjárat az Egyesült Államok és Magyarország között. A járatot a világ egyik legmodernebb gépével, a Boeing 787 Dreamlinerrel üzemelteti a társaság. Egész évben hetente négy alkalommal, hétfőn, csütörtökön, pénteken és vasárnap járnak majd a gépek az amerikai nagyváros és Budapest között. Szijjártó Péter a járat indulása előtt a Ferihegyi repülőtéren tartott sajtótájékoztatón azt mondta, a felgyorsuló világban egyre fontosabb az összeköttetés, ez a világcégekkel való kormányzati tárgyalásokon is felmerül. Ezért is jelentős az Air China pekingi, az Air Canada Rouge torontói hosszú távú járata, valamint a Wizz Air nyugat-balkáni járatainak megnyitása is. Legutóbb hét éve, a 2011-es nyári szezonban közlekedett közvetlen járat Magyarország és az Egyesült Államok között. Akkor a Malév légiszövetségi partnere, az American Airlines teljesített járatokat Boeing 767-esekkel Budapest és New York között. A Malév 2012. februári csődje miatt azonban a március végével induló nyári menetrendi időszakban az American Airlines már nem újította fel a járatot. A dallasi légitársaság azonban idén visszatér Budapestre, május 4-étől Budapest és Philadelphia között indított napi járatot, amelyek október végéig közlekednek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére