Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Forisek Ádám

2018.05.25. 07:59

Ez várható ma!

Nézzük, mire lehet számítani a pénteki napon!

Külpolitikai szempontból például érdemes megemlíteni, hogy a lengyel parlamentben tartják a NATO-közgyűlését, de talán ennél is fontosabb téma lesz az elkövetkezendő napokban, hogy Trump és Kim Dzsongun találkozója elmarad. A hogyan továbbról egyelőre csak annyit tudni, hogy Phenjan továbbra is hajlandó "bármikor, bármilyen formátumban" az Egyesült Államokkal fennálló vitás kérdések rendezésére.

Belföld: ma tartja Veszélyek és esélyek a XXI. században című előadását Milo Yiannopoulos brit politikai elemző, újságíró, blogger. Róla már több ízben is írtunk, nemsokára olvashatjátok majd a vele készült interjúnkat is!

És végül egy kis időjárás: riasztást adtak ki a mai napra, úgyhogy mindenki nagy esőre készüljön! Főleg délutántól lehet számítani záporra, zivatarra, néhol felhőszakadásra. A hétvégén is többször várható zápor, zivatar, de marad a meleg, néhol 30 fokig is felmelegedhet a levegő. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire 13 és 18 fok között alakul. Napközben általában 24-29 fokig melegszik a levegő, de északnyugaton kissé hűvösebb is lehet.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére