Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2018.06.27. 07:59

Ezek lesznek a nap legfontosabb eseményei.

Jó hír azoknak, akik szinte megvadulnak a parlamenti ülések látványától: ma kezdődik a 2019-es költségvetés vitája. Ez a téma a legfontosabb azon témák közül, amelyek évről évre  Ház elé kerülnek, hiszen a költségvetési törvényben dönt a kormány arról, hogy mire mennyi pénz jusson.

A mai nap prágai vizekre is evezünk, ugyanis beiktatják az új cseh kormányt, amelynek élén ismét Babis tehet egy próbát.

Bukarestben menetrendszerűen egy újabb bizalmatlansági indítványt tárgyal a parlament. Amennyiben a képviselők megszavazzák, akkor kirobbanhat az elmúlt évek immár sokadik kormányválsága Romániában.

És természetesen a foci.

Ma az F és az E csoportban ismerhetjük meg a továbbjutók neveit.

Az F csoportból vélhetően az eddig kiválóan teljesítő és tetszetős focit játszó Mexikó jut tovább, valamint várhatóan Németország is. Az első meccsükön igen gyengén játszó németek a másodikra valamelyest összekapták magukat. Ma egy nem túl erős ellenfelet, Dél-Koreát kellene legyőzniük, hogy mindenképpen ott legyenek a legjobb 16 között. Erre halovány esélyük van a svédeknek is: ők és a németek is jelenleg 3-3ponttal, és 2:2, rúgott:kapott gólaránnyal állnak. Ha a svédek jobb eredményt tudnának elérni, mint a németek, akkor ott lehetnek a 16 között.

Érdekes lehet a Szerbia–Brazília-mérkőzés, valamint a csoport állása miatt a Svájc–Costa Rica-összecsapás sem érdektelen. Itt olyan sok kimenetel lehetséges – például a brazilok változó formáját is alapul véve –, hogy még a továbbjutókat sem merem megtippelni. De az talán kijelenthető, hogy a 16 közé kerülésre a legjobb esélye Brazíliának és Svájcnak van.

  • 16.00 F csoport Dél-Korea–Németország 
  • 16.00 F csoport Mexikó–Svédország 
  • 20.00 E csoport Szerbia–Brazília 
  • 20.00 E csoport Svájc–Costa Rica 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére