Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Horváth József György

2018.08.10. 07:59

Ez várható ma.

Véget ért az úszó Eb, de senki se csüggedjen, az atlétikai Eb még mindig tart és az OTP Bank Liga, 4. fordulójában a MOL Vidi FC fogadja a Debrecent Felcsúton 20:00-tól.

A napnak már van egy jó híre, mégpedig az, hogy minden ágazatban nőttek a bérek, nagy meglepetésre legnagyobb mértékben az egészségügyben. Átlagosan bruttó 30-40 ezer forinttal nőttek a fizetések májusban az egy évvel korábbihoz képest a különböző ágazatokban. A legnagyobb mértékű, majdnem 20 százalékos béremelés az egészségügyben történt, ott 110 ezer forinttal emelkedett az átlagfizetés.

A külpolitikában nem várható semmi érdemleges, az ENSZ-közgyűlésben ma szavaznak arról, hogy Michelle Bachelet volt chilei államfő legyen-e az ENSZ új emberi jogi főbiztosa.

Napi karitatív jó hír, hogy az Emmi parlamenti államtitkára kárpátaljai gyermekeket köszönt, a kétszáz magyarul tanuló, ukrán nemzetiségű gyerek a zánkai Erzsébet-táborban vakációzott.

Ma kezdődik a Palkonya hangja, az Irie Maffia első saját szervezésű fesztiválja (aug. 10-12.), ami egy elég sajátos kezdeményezés. Szurkolunk nekik.

És ha már kultúra, akkor érdemes megemlíteni, hogy ma kezdődik a VI. Kurultáj - Magyar Törzsi Gyűlés hagyományőrző rendezvény, amely vasárnapig tart majd.

A nap megdöbbentő híre, hogy rekordszámú, 63 880 gyilkosságot követtek el tavaly Brazíliában, 2,9 százalékkal többet, mint tavalyelőtt. Elképesztő!

A nap folyamán ez várható nálunk: kikezdjük a genderlobbit, kiváló véleménycikkeket olvashattok, valamint egy kiváló olvasói véleményt is közzé teszünk ma az oldalon. Mindemellett a nap folyamán az is kiderül, majd, hogy mi a legnagyobb fless az Instagramon, és miért jobb a magyar whisky a skótnál.

Olvassatok minket!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére