Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bokor Gábor

2018.09.03. 07:59

Ez lesz ma.

Bár hideg nincs, nyirkos idővel indul az ősz első munkanapja. Napközben 26 fok lesz, azonban sok helyen kell számítani kisebb-nagyobb záporra, zivatarra. Aki csak teheti, ma az autója helyett válassza a tömegközlekedést, ugyanis óriási dugók lehetnek majd az utakon az iskolakezdés okozta megnövekedett forgalom miatt.

Itthon mi lesz még?

A rendőrség több fronton is sajtótájékoztatót tart majd annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet az iskolakezdés miatti közlekedési bonyodalmakra, kihívásokra. Ha valaki akar egy kicsit napközben röhögni, reggel kilenctől Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke kampányindító sajtótájékoztatót tart, rajtuk kívül még szintén sajtótájékoztatót tart Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke és Tóth Bertalan, az MSZP elnöke.

Külföldön valami? 

Semmi extra, talán csak annyi említésre méltó esemény lesz, hogy Szilágyi Péter nemzetpolitikáért felelős miniszteri biztos ünnepi köszöntőt mond a felvidéki község óvodája felújított épületének ünnepélyes átadásán.

Sport?
  • Folytatódik a US Open, az idei év utolsó Grand Slam tenisztornája,
  • a telki edzőközpontban pedig sajtótájékoztatót tart majd a magyar labdarúgó-válogatott, itt válaszol majd az újságírói kérdésekre Marco Rossi, a csapat új kapitánya. 

 

 

 

 

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére