Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bokor Gábor

2019.04.17. 07:59

Ezek ma a legfontosabbak.

Jó reggelt, jó reggelt! Kellemes tavaszi reggelre ébredhettünk ezen a szép napon, mikor is a Rudolfok ünneplik a névnapjukat, Isten éltesse őket! 

Kezdjük a napot egy szomorkásabb hírrel. Ha eddig nem tankoltál, akkor azt tapasztalhatod, hogy drágultak az üzemanyagok, ugyanis a MOL bruttó 5 forinttal emelte a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán. Az emeléssel a benzin literenkénti átlagára 400 forintra, a gázolajé 405 forintra nőtt.

Itthon egy nyugodt napnak nézünk elébe, az előrejelzések szerint leginkább csak sajtótájékoztatók és bírósági tárgyalások lesznek. Amit kiemelnék, hogy éjjel egy olyan dolog fog történni hazánkban, ami korábban még soha: nagyjavításon átesett Mi-24-es helikopterek 30 mm-es gépágyúval tartanak majd lövészetet. 

Szerda délelőtt Áder János köztársasági elnök a miniszterelnök javaslatára 2019. április 22-ei hatállyal hat évig terjedő időtartamra a Magyar Nemzeti Bank alelnökévé nevezi ki Patai Mihályt. Az ünnepélyes kinevezés és eskütétel délelőtt 10-kor kezdődik a Sándor-palotában.

Külföld
  • Plenáris ülést tart az Európai Parlament, beszédet mond Krisjanis Karins lett kormányfő;
  • az ENSZ Biztonsági Tanácsa a szudáni helyzetről tárgyal;
  • Vlagyimir Putyin orosz államfő fogadja Emomalii Rahmon tádzsik elnököt;
  • Emmanuel Macron francia államfő az Elysée-palotában sajtótájékoztatót tart, ahol nem a Notre-Dame-mal kapcsolatban fog beszélni, hanem ismerteti a "nagy nemzeti vita" nyomán tervezett reformintézkedéseinek részleteit.
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére