Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Pörge Béla

2019.05.16. 07:59

Ez várható ma.

Május 16-a, csütörtök van, a Mózesek és a Botondok ünneplik ma a névnapjukat. Borongós, kissé hűvös időre ébredtünk, de talán már jobb idő lesz, mint tegnap.

Várhatóan nem ez lesz a hét legizgalmasabb napja, a belpolitikai események közül külön nem is nagyon lehet mit kiemelni. Akit persze érdekelnek a sajtótájékoztatók és a különböző kampányesemények a közelgő EP-választással kapcsolatban, az nem fog unatkozni!

Külföldön érdekes lesz Angela Merkel és Mark Rutte találkozója, valamint az EP-választásra készülvén Frans Timmermans és Manfred Weber vitája is figyelmet érdemelhet.

Sportban kiemelendő az U17-es labdarúgó-válogatott mai meccse, a focistáink Belgium ellen lépnek pályára délután egykor, a tét az Eb ötödik helye, ami egyben kvalifikációt jelentene a következő ifjúsági világbajnokságra. Az amatőr foci kedvelőinek sem kell hoppon maradniuk ma, délután lesz az Amatőr Kupa döntője, a Szarvas és a Lipót csap össze egymással Budapesten, az MTK-pályán, ahol este a női foci Magyar Kupájának döntőjére is sor kerül.

Végül egy kis kultúra: ezen a napon kezdődik a Gourmet Fesztivál Budán, az erre fogékonyaknak bizonyára jó szórakozás lesz majd. Említést érdemel még, hogy ma van a távközlés világnapja.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére