Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bokor Gábor

2019.05.29. 07:59

Indítjuk a napot, tartsatok velünk!

Magdolna napja van, Isten éltesse őket ezen a szép, borongós és párás reggelen. Ugyanolyan idő lesz ma az Időkép szerint, mint tegnap, azaz hideg nem lesz, viszont eső mindenhol előfordulhat és bármikor leszakadhat az ég. Szóval kell az ernyő.

A mai belpolitikai események közül a legfontosabb, hogy reggel kilenctől a Századvég Alapítvány rendezvényt tart „Európa választ! – Az értékelés” címmel. Köszöntőt mond G. Fodor Gábor, az alapítvány elnöke, oldalunk főszerkesztője. A kerekasztal-beszélgetés résztvevői: Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára, Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója, Lánczi Tamás, a XXI. Század Intézet igazgatója, Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport vezérigazgatója, Szalai Zoltán, a Mathias Corvinus Collegium ügyvezető igazgatója és ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég Alapítvány jogi szakértője.

Külföldön pedig ezek várhatóak:

  • Angela Merkel német kancellár látogatásra érkezik az Egyesült Államokba.
  • Izraelben lejár a kormányalakítás határideje, amennyiben Benjamin Netanjahu kormányfőnek nem sikerül koalíciót létrehoznia, a törvényhozásban megszavazhatják a Kneszet feloszlatását kimondó törvényt.
  • Argentínában kétnapos általános sztrájk kezdődik a megszorító intézkedések elleni tiltakozásul.
  • Vang Ji kínai külügyminiszter Pekingben fogadja kubai kollégáját, Bruno Rodríguez Parillát.
  • Vlagyimir Putyin orosz elnök Nurszultanban, Kazahsztán fővárosában tárgyal a kazah, a fehérorosz, a kirgiz, az örmény és a tádzsik elnökkel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére