Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2019.06.24. 07:59

Erről szólhat a mai nap! Tartsatok ma is velünk!

Június 24-én, hétfőn az Ivánok ünnepelnek! Isten éltesse őket! Ami az időjárást illeti: ma már csak az ország délkeleti felében várható zápor, zivatar. Több helyen megélénkül, északkeleten megerősödik az észak-északkeleti szél, délután 26-31 fokra számíthatunk. Hétfőn nem érkezik front, a melegedés miatt azonban az érzékenyebbek melegfronti jellegű tüneteket tapasztalhatnak. Tompaság, fáradtság, fejfájás, migrén egyaránt előfordulhat, de a tünetek nem lesznek intenzívek. Az UV-sugárzás a napos tájakon délelőtt 11 és délután 15 óra között erős lesz, gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről, valamint igyunk elegendő vizet, ásványvizet!

Hétfőn délután folytatódik az Országgyűlés plenáris ülése. A képviselők 13 órától a kormány tagjaihoz intéznek interpellációkat és kérdéseket. Ma folytatódik a Czeglédy-gate, vagyis a Human Operator Zrt.-hez kapcsolódó bűnszervezet pere a Szegedi Törvényszéken, az érintett gyurcsányista ügyvéd, Czeglédy Csaba azonban eljárásjogi okok miatt nem lesz a bíróság elé álló vádlottak között. Ismert, a Human Operator Zrt.-hez kapcsolódó bűnszervezet ügyében februárban emeltek vádat különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette, valamint hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt 21 terhelttel szemben. A vádirat szerint a 2011-től működő bűnszervezet célja döntően diákmunkaerő-közvetítéssel foglalkozó cég áfafizetési kötelezettségének csökkentése, valamint a diákmunkához kapcsolódó más közterhek, így a személyi jövedelemadó megfizetése alóli mentesülés volt. A vád szerint a bűnszervezet 6,215 milliárd forint vagyoni hátrányt okozott az állami költségvetésnek.

Ami pedig a külföldi eseményeket illeti: hétfőn Jeruzsálemben izraeli, orosz és amerikai nemzetbiztonsági tanácsadók találkoznak; Brüsszelben az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatal (EASO) közzéteszi a 2018-as évről szóló jelentését; Új-Delhiben pedig Mike Pompeo amerikai külügyminiszter kezdi meg ázsiai körútját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére