Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Robbantás Pakisztánban, Észak-Korea ismét rakétákat lőtt ki Japán felé

888.hu

2022.12.23. 19:59

A demokrata többségű bizottság hétfőn bűnvádi eljárást javasolt Donald Trump ellen.

 

Pokolgép robbant Pakisztán fővárosában, a pakisztáni tálibok szinte azonnal magukra vállalták a merényletet. Mohamed Kalid Kuraszáni, a szélsőséges pakisztáni tálibok (TTP) szóvivője közölte: a szervezet fegyveresei azért hajtották végre az öngyilkos merényletet, hogy bosszút álljanak egy vezetőjük meggyilkolásán.

 

 

Észak-Korea kilőtt két rövid hatótávolságú ballisztikus rakétát (SRBM) pénteken a Japán- (más néven Keleti-) tengerre – közölte a dél-koreai hadsereg. Egy héten belül ez már a második ilyen jellegű erődemonstráció a kommunista ország részéről, miután múlt vasárnap két közepes hatótávolságú rakéta kilövését jelentették a dél-koreai fegyveres erők.

 

 

Eltiltaná Trumpot az elnöki hivataltól a képviselőház vizsgálóbizottsága. A több mint 800 oldalas dokumentum a volt elnök központi szerepét hangsúlyozza a január 6-ai zavargásokban, amelynek során tüntetők törtek be a törvényhozás épületébe. A demokrata többségű bizottság eljárási javaslata kormányellenes szervezkedéssel, lázadás szításával, segítésével, támogatásával és felbujtással, valamint azzal vádolja Donald Trump-ot, hogy akadályozta a kongresszus hivatali működését.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére