Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb politikai támadás, Zelenszkij bírálata, csúnyán lebukott a baloldal

888.hu

2022.03.30. 19:59

Ez történt ma.

 

 

Négy nappal a választások előtt, feltehetően hekkertámadás következtében egy időre elérhetetlenné vált a fidesz.hu.

Ismeretlen tettesek nemzetközi hekkertámadást indítottak a Fidesz ellen – reagált a nagyobbik kormánypárt a történtekre.

A támadással a Fidesz egyik fontos kommunikációs csatornáját pont a kampány legvégén lekapcsolták, ez egy nyilvánvaló beavatkozás a választásokba”

 

– szögezték le, megjegyezve: „a baloldal tényleg minden eszközt bevet, hogy elhallgattassa a béke és biztonság mellett kiálló véleményeket”.

 

 

 

Ukrajna elnöke, Volodimir Zelenszkij azzal vádolta meg a német vezetést, hogy láthatóan fontosabb számukra a gazdaság működése, mint az ukrajnai emberéletek.

Ukrajna elnöke két dolgot szeretne elérni a magyar kormánynál. Az első, hogy Orbán Viktor szavazza meg a szankciók kiterjesztését az energiaszektorra, vagyis Magyarország ne vásároljon gázt és kőolajat Oroszországtól. A második kérése az volt, hogy a magyar kormány engedjen át a területén fegyverszállítmányokat, és küldjön fegyvereket Ukrajnába.

 

 

 

A magyar baloldal csúnyán lebukott, a sajtóban megjelent információ megfelel a valóságnak, miszerint folyamatos egyeztetés van köztük és az ukrán kormány képviselői között – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán szerdán közzétett videóban.

Szijjártó Péter elmondta:

figyelemmel követik az ukrán elnök nemzetközi megszólalásait, amelyek egyértelműen visszaigazolják ezen tárgyalások, egyeztetések tényét.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére