Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Zelenszkij újabb kérésekkel rukkolt elő, V4 csúcstalálkozó lesz a héten

888.hu

2022.11.21. 19:59

A cseh háztartások átállnak a széntüzelésre.

 

„Az lenne a helyes, ha parlamentjeikben elismernék Oroszországot terrorista államként”.fogalmazott Volodimir Zelenszkij videóban elmondott beszédében, amelyben hangsúlyozta: Oroszország milliók életét sodorja közvetlen veszélybe azzal, hogy télen tönkreteszi az áramellátást, a vízellátást és a fűtést. Az ukrán elnök további segítséget, „kellő mennyiségű és minőségű” légvédelmi és rakétaelhárító rendszerek biztosítását kérte a közgyűléstől.

 

 

Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz a visegrádi országok miniszterelnökeinek csütörtöki kassai csúcstalálkozóján – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfőn. A miniszterelnök pénteken a MÁÉRT ülésen azt mondta, a V4 ma is fontos, bár az orosz-ukrán háború következtében a „dinamikája megváltozott”.

 

 

Ostrava évtizedek óta azon dolgozik, hogy végre levethesse a „legszennyezettebb terület Csehországban” címkét és az ipari munkásság fellegvárából modern, turisztikai látnivalókkal rendelkező várossá váljon. Oroszország ukrajnai háborúja azonban energiaválságot idézett elő Európában, amely megnyitotta az utat a szén visszatérése előtt. A drága orosz földgáz helyett a háztartások és a vállalkozások olcsóbb megoldást kerestek, így az egykor elavultnak tekintett fűtőanyag felé fordultak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére