Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orosz tanács az ENSZ BT-nek: terrorellenes front kell, azonnal!

Horváth József György

2015.11.17. 18:49

Moszkva egy szélesebb körû beavatkozást sürget a Közel-Keleten, a terrorizmus megfékezésére.
MOSZKVA, 18:30

Az orosz külügyminisztérium felszólította az ENSZ Biztonsági Tanácsát, hogy sürgősen hozzon határozatot egy széles körű terroristaellenes front megalakításáról.

A nemzetközi közösségnek együttes erőfeszítéseket kell tennie a világszintű terrorveszély elhárítására. Ez kétségtelenül mindenki számára központi, elsőrendű figyelmet követelő feladat. Mindenfajta kompromisszum és előfeltétel nélkül kell cselekedni e cél érdekében"

- áll az orosz külügyminisztérium közleményében. Mindenféle kompromisszum és előfeltétel nélkül kell cselekedni e cél érdekében.

Felhívjuk az ENSZ Biztonsági Tanácsát, hogy sürgősen bocsássa szavazásra az Oroszország által szeptember 30-án előterjesztett határozati javaslatot, amely széles körű fasisztaellenes front megalakítását indítványozza a nemzetközi jogi normák és az ENSZ Alapokmányának a rendelkezései alapján"

- írja a külügyminisztérium.

Az orosz szervek a napokban hozzáláttak a Sínai-félszigeten október végén lezuhant orosz utasszállító katasztrófáját előidéző terrorakció tetteseinek a felkutatásához.

Vlagyimir Putyin orosz elnök nem elégedett a G20 csúcstalálkozó eredményeivel. Bár egy sor terrorellenes intézkedésben állapodtak meg, köztük abban, hogy együttműködnek a terroristák pénzügyi forrásainak elapasztásában, Putyin úgy véli, hogy több G20-as ország is támogatja a Da'est az iszlám fundamentalista szélsőségek és a terrorizmus előretörésében.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére