Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Migration Aid Babája egy csomó pénzt csinált a bevándorlásból

888.hu

2016.01.13. 14:18

Nem minden arany, ami fénylik. Ez lehetne Baba mottója, az önfeláldozó aktivista álcája mögött ugyanis az aranyat nagyon is jól ismerõ üzletember állhat.

A bevándorlók legnagyobb jótevőjeként járta végig a magyar médiát Baba, vagyis Tóth Csaba Antal. A Ripost azonban kiderítette, hogy az ártatlan nevű hős a háttérben

valóságos migránsbizniszt épített ki magának."

Börtönben is volt Baba, négy és fél évet ült jelentős kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás miatt. A gyanú szerint magát önkormányzati ingatlanértékesítőnek kiadva 100 millió forintot csalt ki gyanútlan emberektől, akik azóta is bottal üthetik az előlegnek szánt pénzük nyomát.

Múltjáról a Migration Aid akkori szóvivője, Zsohár Zsuzsanna hol tudott, hol nem tudott. Legutóbb az M1-nek adott interjújában elismerte, hogy tisztában voltak a börtönviseltségével,

Baba pedig állítólag nagyon hálás volt a második esélyért.

Ki is használta, mert a bevándorlási hullámot kihasználva csúcsra járatta a migránsokkal való seftelést – erősítették meg egykori "ügyfelei". A Keleti pályaudvarnál kialakult helyzetből abszolút győztesen került ki, de azóta is dübörög a biznisz.

Mindent meg tud szerezni a gyanútlan bevándorlóknak: a kütyüktől kezdve (magyar SIM-es telefon, laptop, töltő, stb) a komolyabb szolgáltatásokig (albérlet, autó, fuvar) rengeteg mindenben utazik Baba. Cserébe sokféle fizetőeszközt elfogad, a migránsok gyakran hoznak magukkal aranyat, ékszert, ezeket biztos baráti áron számította be, elvégre jótét lélek.

Névházasság-közvetítés – ez is egy iparág, amiben Baba már nyáron fantáziát látott. Az ötlet az, hogy pénzkedvelő hölgyek szívesen hozzámennek migráns férfiakhoz, és egy kis előlegért cserébe Baba ezt a folyamatot gyorsítja fel kapcsolataival. Vagy csak lelép a pénzzel. 

A Ripost ezeket az állításokat dokumentumokkal bíróság előtt is kész bebizonyítani, riportjuk szerint a Migration Aid sötét ügyei miatt csalódott egykori aktivistái is segítenek az ügy kibogozásában. A szervezet egyébként korábban Wallenberg-díjra terjesztette fel Babát.

Csak megszületni volt nehéz, mondhatnánk a Migration Aidre is, amely Facebook-on való megalakulása után azonnal kapott némi támogatást Soros György alapítványától. A szervezet székhelyét pedig a milliárdos üzletember által alapított Közép-Európai Egyetem egyik tantermébe helyezték ki.

(Ripost)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére