Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pukli agresszivitásával elüldözte kollégáját

888.hu

2016.04.06. 22:22

Február óta feszült a hangulat a zuglói Teleki Blanka Gimnáziumban. Az igazgató agresszivitása mostanra a tantestület egységét is megbontotta.

Már februárban rettenetesen feszült volt a hangulat a Telekiben, elsősorban amiatt, hogy "a tantestületet szinte semmiről sem tájékoztatták, miközben Pukli folyton az ő nevükben beszélt, nyilatkozott, politizált" – nyilatkozta a Ripostnak az iskolából most kilépett tanár. A pedagógus visszahívása érdekében a szülők aláírás-gyűjtésbe kezdett, ő maga a diákjait félti az igazgatótól.

A volt angoltanár szerint ugyanis igazak a hírek a Telekiben dúló diktatórikus rendről és megfélemlítésről, amelynek szerinte a gyerekek isszák meg a levét. Pukli István amióta igazgató, 19 embert rúgott már ki; nagyon félnek tőle, különösen, mióta a Civil Közoktatási Platform szószólója lett, mert "simán leüvölti őket", ha nem a politikai elvárásoknak megfelelően nyilvánulnak meg.

Három hét múlva érettségi van, azt ne mondja valaki, hogy ez  ez az egész tényleg a diákokat segíti! Ez nem a diákokról szól

- nyilatkozta Bereczky Csongor. Szerinte Pukli politikai kalandja, részleteket nélkülöző, de nagy horderejű, szinte kormánybuktatás jellegű kijelentései, jelszavai veszélyeztetik a diákokat és a tanárokat is, mert a Teleki Blanka Gimnázium diáksága és tanári kara nevében teszi azokat, pedig már egy ideje idegen arcok tűntek fel körülötte, akikkel együtt politikai kampányt folytat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére