Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: pedagógus

A bíróság jogellenesnek nyilvánította a pedagógussztrájkot

A Magyar Nemzet értesülései szerint a Fővárosi Ítélőtábla megváltoztatta az elsőfokú bírósági végzést, és jogellenesnek nyilvánította a január 31-én tartott pedagógussztrájkot.

Az átvert pedagógusok akarnak sztrájkolni hétfőn reggel

A pedagógusoknak valamiért nagyon fontos, hogy hétfőn megtartsák a kétórás figyelmeztető sztrájkot, amely kapcsán azonban még abban sem egységesek, hogy kockás vagy a Márki-Zay korrupcióellenes kék szalagját viseljék-e.

Több száz milliárd forint áramlik pluszban az oktatásba

2010-hez képest 550 milliárd forinttal több jut oktatásra.

Ha itt dolgozol, jóval többet kereshetsz

A magyar gazdaság stabil lábakon áll, ami lehetõvé teszi a fizetések megemelését; épp ezért több szakma is jelentõs béremelésben részesül a következõ idõszakban. Jelenleg a rendvédelmi dolgozók számára készítik elõ a járadékrendszer bevezetését.

A bruttó 500 ezret is elérhetik a pedagógusbérek

Az átminõsítésre jelentkezõ pedagógusok több, mint a fele elnyerte a magasabb fokozatot, így õk jelentõs bérnövekedésre számíthatnak.

Érdektelenségbe fulladt a tegnapi pedagógus sztrájk

A Fidesz frakcióvezetõje szerint a szerdai sztrájk a pedagógusok körében igencsak érdektelenségbe fulladt, nagyjából 80-85 százalékuk nem vett részt benne.

Mi lesz a bölcsõdékkel?

Tízezerrel nõhet a következõ években a bölcsõdei helyek száma és 2017 januárjától béremelésre számíthatnak a középfokú végzettségû gondozók.

Pukli agresszivitásával elüldözte kollégáját

Február óta feszült a hangulat a zuglói Teleki Blanka Gimnáziumban. Az igazgató agresszivitása mostanra a tantestület egységét is megbontotta.

Hétfõn jöhet az újabb tanársztrájk

Fontolóra veszi a sztrájk meghirdetését a pedagógus sztrájkbizottság, ha a hétfõi tárgyaláson néhány fontos kérdésben nem sikerül dûlõre jutni a kormánnyal.

Széles körben tárgyalna az oktatásról a kormány

Rétvári Bence államtitkár jelezte, hogy a legnagyobb szakszervezetek mellett a szülõk és a diákok, valamint a tanulók leendõ munkaadóinak képviselõivel is tárgyalnak.

Vissza az oldal tetejére