Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Együtt kell mûködnie a baloldalnak a Jobbikkal"

Sümeghi Lóránt

2016.05.29. 12:58

A SZDSZ egyik alapítója, Haraszti Miklós osztja Gyurcsány Ferenc gondolatmenetét, miszerint a két tábornak együtt kellene mûködnie. Csak idõ kérdése lenne a nagy összeborulás?

A SZDSZ egyik alapítója, Haraszti Miklós osztja Gyurcsány Ferenc gondolatmenetét, miszerint a két tábornak együtt kellene működnie. Csak idő kérdése lenne a nagy összeborulás?

Haraszti a 168 Órának adott interjújában fejtette ki, hogy csak így lát arra esélyt, hogy érdemi ellenzéki tömörülés alakuljon ki a kormánypárttal szemben. Sőt, még a közös választási bojkott meghirdetését sem zárta ki az EBESZ volt médiabiztosa.

A baloldali pártok közül egyre erőteljesebben kezdenek előtörni azok a hangok, amelyek a Jobbik és a baloldal összeborulását látnák szívesen, Gyurcsány Ferenccel az élen, aki a Jobbik kapcsán úgy nyilatkozott:

lehet kutyából szalonna, nem?"

Természetesen ehhez Vona Gábor, cukibiztos rábólintására is szükség lenne, azonban a Jobbik többedik színváltása után már semmi sem zárható ki. Pláne, hogy a pártelnök úgy nyilatkozott nemrég, hogy

vannak szocialista, [...] és Hit gyülekezetes barátaim is"

Mindenesetre az izraeli befektetői kör és az off-shore politikai klíma mindenképpen egy újabb közös nevezőt jelenthetne az egyeztetések során.

(ATV)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére