Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A portugálok a walesi válogatott gyenge pontjaira készülnek

888.hu

2016.07.04. 16:48

Megtartotta hivatalos sajtótájékoztatóját a portugál válogatott, amely a Wales elleni elődöntőre készül a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon. A luzitán játékosok részéről André Gomes állt a sajtó rendelkezésére. Szavaiból kiderült, hogy a Quinas magabiztosan és felkészülten várja a szerda esti összecsapást Lyonban.

A kérdésre, hogy miként készülnek Gareth Bale ellen a portugálok, így válaszolt a középpályás:

Természetesen tudjuk, hogy Gareth Bale egy nagyon fontos láncszeme a walesi válogatottnak. Pontosan úgy, ahogyan Cristiano Ronaldo a mienkének. Ettől függetlenül nem tervezzük azt, hogy külön belőle készüljünk, mi az összes játékosra egyformán figyelünk. A legfontosabb  a számunkra, hogy megtaláljuk a gyenge pontjaikat és ezt a tudásunkat kamatoztassuk az elődöntőben.

Természetesen faggatták arról is, hogy mi a véleménye az ellenfélről:

Sokszor játszottam már brit csapatok ellen, nagyon könnyű kiismerni a stílusukat. Arra számítunk, hogy egy erős és agresszív walesi válogatottal fogunk találkozni, amely mindent megtesz azért, hogy győzzön. Ebben megpróbáljuk megakadályozni őket és támadni fogunk teljes erőnkkel, hogy megnyerjük az összecsapást. Azt tervezzük, hogy nem csak az elkövetkezendő két éjszakát töltjük itt, Franciaországban, hanem még többet is. Ha minden jól megy, akkor a meccs után elkezdhetjük a felkészülést a NAGY mérkőzésre, a döntőre."

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére