Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: sajtótájékoztató

Orbán Viktor évzáró sajtótájékoztatót tart

Orbán Viktor miniszterelnök lesz a szerdai Kormányinfó vendége, értékeli az elmúlt évet, stratégiai képet vázol fel a Magyarország előtt álló kihívásokról, majd a hazai és külföldi újságírók kérdéseire válaszol – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A fagyi visszanyalt: Márki-Zay belebukott saját „okosságába”

A fagyi visszanyalt: Márki-Zay belebukott saját „okosságába”

Van úgy, hogy a fagyi visszanyal. Márki-Zay Péter tegnap túlságosan is odatartotta neki a képét, így nem kell csodálkoznia a lecsöpögő következményeken. Főleg akkor, ha Márki-Zay azt sem tudja, hogy az általa vezetett baloldal mit akar kérdezni az általuk kezdeményezett referendumon.

Szerbiával közösen védené meg Orbán Viktor a migránshullámtól Európát

Szerbiával közösen védené meg Orbán Viktor a migránshullámtól Európát

A magyar miniszterelnök Ana Brnabic szerb kormányfővel tartott közös sajtótájékoztatót.

Alapjogokért Központ: Az őshonos nemzeti kisebbségek ügye teljesen partvonalra van szorítva

Az Alapjogokért Központ ma délután sajtótájékoztató keretében mutatta be legújabb kutatásának eredményeit, amelyeket Kovács István, a központ stratégiai igazgatója és Kovács Attila projektvezető mutatott be.

„Csak az egyéneken múlik, hogy élnek-e az oltás felvételének lehetőségével”

„Csak az egyéneken múlik, hogy élnek-e az oltás felvételének lehetőségével”

Müller Cecília országos tiszti főorvos a mai sajtótájékoztatón közölte, hogy a járványügyi adataink ugyan javuló tendenciát mutatnak, de csak az oltások segítségével lehet a vírust megfékezni.

Müller Cecília: Mától a Szputnyik V oltásra is lehet időpontot foglalni

Müller Cecília: Mától a Szputnyik V oltásra is lehet időpontot foglalni

Az országos tiszti főorvos azt kérte a fiataloktól, hogy saját védettségük és szabadságuk érdekében regisztráljanak, valamint amikor döntenek az oltás beadatásáról, a szüleikre és nagyszüleikre is gondoljanak. 

Operatív törzs: Terheléses támadás érte az online időpontfoglaló honlapot

Terheléses támadás érte pénteken a koronavírus elleni védőoltásokhoz időpontfoglalást biztosító informatikai rendszert, ezért leállt a vakcinákra való jelentkezés lehetősége.

Szijjártó: Nem szabad ideológiai és politikai kérdést csinálni a vakcinából

Szijjártó Péter csütörtöki genfi sajtótájékoztatóján úgy nyilatkozott, hogy a koronavírus-járvány ellen az oltás az egyetlen alternatíva, ezért a vakcinából semmiképpen sem szabad ideológiai és politikai kérdést csinálni.

Müller Cecília: Egyre több a fiatal áldozat

Soha ekkora nem volt az egyéni felelősség, le kell venni a terhet a fekvőbetegeket ellátó rendszerről – hangsúlyozta az országos tiszti főorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.

Müller Cecília: Exponenciálisan nő a fertőzöttek száma

Az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján pénteken kiemelte, hogy az elmúlt héten 9 százalékkal nőtt Európában a koronavírus-fertőzöttek száma, az emelkedés Magyarországon is megfigyelhető.

Vissza az oldal tetejére