Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány maga alá gyûrné az egész baloldalt

Bokor Gábor

2016.08.12. 14:58

Fletó ismét összehozná a balosokat, de most olyan komolyan veszik a 2018-as választást, hogy a szokásos marakodáson túl, közös programról is tárgyalna.

A Demokratikus Koalíció már nem csak az együttműködés kereteinek kialakításáról, hanem közös programról is tárgyalna az ellenzéki pártokkal. Gréczy Zsolt, a párt szóvivője szerint már júniusban is felvetődött, hogy a Gyurcsány által tolt párt komolyan összeborul a baloldali kis- és középpártokkal, hogy közösen a legtöbb egyéni mandátumot tudják megszerezni.

Ennek egyelőre semmi jele, ám a DK körüli káoszt mi sem mutatja jobban, hogy a korábbi tervek ellenére a párt mégsem zárta le nyár elején a Sokak Magyarországa című program társadalmi vitáját.  

Egyelőre kétséges, hogy a többi párt mennyire akar Gyurcsánnyal közösködni, hisz már a 2014-es választás előtt is csak a széthúzás volt az akkori Összefogásban. 

A Sokak Magyarországa programot a bejelentés után nem sokkal egyből elutasította az Együtt és a PM, míg a szocialisták még csak foglalkozni sem akartak vele.

A Demokratikus Koalíció amúgy a legnevetségesebb ígéreteket dobta be a "kampányába", többek közt ingyen vizet, áramot és internetet ígér a lakosságnak. 

(Magyar Idők)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére