Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bibliai idézetek miatt támadják az amerikai seriffet

888.hu

2022.01.03. 07:20

„Nem mondok le a keresztény hitemről”, jelentette ki a seriff, akit vallásellenes aktivisták bepanaszoltak, amiért irodája falán egy bibliai idézet olvasható. 

 

Megtagadta a bibliai vers eltávolítását a hivatal faláról egy seriff, Jody Greene Észak-Karolinában, az Egyesült Államokban. A Filippieknek írt levél egyik verse a Freedom For Religion Foundation (FFRF) nevű szervezetet zavarta, ami az állam és az egyház szétválasztásáért kampányol, azonban gyakran szélsőségesen vallásellenes megnyilvánulásaik vannak.

Alabamában például azért indított pert ateisták egy csoportja, mert a szavazáshoz szükséges regisztrációs lapon szerepel az „Isten engem úgy segéljen” mondat. A perben a Freedom From Religion Foundation volt segítségükre, és azt akarták elérni, hogy a formanyomtatványokat úgy készítsék el, hogy az megfeleljen azoknak is, akik nem tudnak felesküdni Istenre – írta meg a V4NA.

Most Észak-Karolinában szintén ellenállt a seriff a vallásellenes csoport követelésének, és kijelentette, hogy nem mond le keresztény hitéről, és nem távolítják el a verset. Az FFRF egyébként azzal érvelt, hogy

a „Mindenre van erőm Krisztusban” idézet kirekesztő, és a kereszténység alkotmányellenes támogatását jelenti, mivel elidegeníti az amerikaiak 24 százalékát, akik nem vallásosak.

A seriff, Jody Green azonban ezt visszautasította. Mint mondta, a Szentírás nagyon motiváló számára és munkatársai számára is.

Ez a vers az egyik kedvenc bibliai versem, mondta hozzátéve, hogy a seriff irodában keményen dolgoznak, és amikor komoly akcióra készülnek mindig csoportos imával kérik Isten segítségét.

Megjegyezte, szerinte politikai motiváció áll a panasz mögött, hiszen már számtalan képet rakott ki az iroda közösségi oldalára, amelyeken látszódik az idézet,

mégis csak most, a választás közeledtével kezdték el támadni.

Ez egy politikai trükk, jelentette ki. Mint mondta, vannak, akik olyan személyt akarnak itt látni, akit irányítani tudnak. A vállalatok közben dollárszázezreket költenek motivációs órákra. Az én motivációm minden idők legnagyobb motivációs szónokától, Jézus Krisztusról származik.

Több Jézusra és kevesebb politikára van szüksége az embereknek, jegyezte meg, és hozzátette:

Nem fogok lemondani álláspontomról és keresztény meggyőződésemről.„

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére