Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bántalmaztak egy nõt Törökországban, mert rövidnadrágot viselt

Tóth Dalma

2016.09.18. 15:28

Isztambulban egy felbõszült férfi állba rúgott egy nõt, mert az rövidnadrágot viselt.
ISZTAMBUL, 15:28

Isztambulban egy felbőszült férfi állba rúgott egy nőt, mert az rövidnadrágot viselt.

A férfi előtte azt kiabálta, "aki sortot visel, haljon meg", valamint, hogy az ilyen nők gonoszak és balszerencsét hoznak. 

Mivel Aysegül Terzi zenét hallgatott, semmit sem hallott a férfi szavaiból, így védekezni sem tudott a hatalmas rúgás ellen. A fiatal lány onnan szerzett tudomást arról, hogy mit mondott a rúgás előtt a bántalmazója, hogy az utasok elmondták neki és a rendőrségnek. A támadás az iszlám áldozati ünnep első napján történt.

Amikor az utasok észrevették a támadást több férfi is odaugrott, hogy megpróbálja lefogni a támadót. Még a három férfinak is nehezére esett megakadályozni a tettest, hogy további ütéseket vagy rúgást mérjen a nőre. Mivel a busz épp egy megállóba érkezett, a sofőr kinyitotta az ajtókat és a férfinak sikerült elszaladnia.

A nő azt állítja, hogy megkérte a buszsofőrt, hogy vigye őt a rendőrségre vagy a kórházba, de hiába, mert nem volt rá hajlandó. A sofőr tagadja a vádat.

A busz biztonsági kamerája rögzítette a támadást. Mivel a kamera a busz elején található, ezért kevésbé látszik, hogy mi történt a busz hátuljában, ezért a támadót nehéz volt beazonosítani, de a török hírportálok szerint vasárnap elkapták a tettest.

A török közösségi média kiakadt az eseten, rengeteg nő állt ki a nővér mellett, akit azért támadtak meg, mert úgy döntött, rövidnadrágot vesz fel aznap. Még a török parlament néhány női képviselője is kiállt Terzi mellett. 

(Origo)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére