Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tom Hanks: Budapest varázslatos

Sümeghi Lóránt

2016.10.13. 16:08

Csütörtökön mutatják be hazánkban is a Tom Hanks fõ­szereplésével készült Inferno címû filmet, melynek kapcsán interjú is készült a filmsztárral.

A Bors című újságnak adott interjújában Tom Hanks arról számolt be, hogy teljesen lenyűgözte a magyar főváros látványa, hangulata:

vissza akarok menni Budapestre. Annyira inspirált a város, hogy a következő könyvemben, az Eredetben lesz egy fejezet, amely a Lánchídon játszódik."

Jövőbeni, művészi tervein kívül a filmsztár szót ejtett arról is, hogy elképesztően meglepte, hogy Budapesten milyen nyugalom és biztonság honol. Kiemelte, hogy amikor a hajnalig tartó forgatás után autóval vitték a szállodájába, akkor megdöbbenve látta, hogy fiatal lányok kerékpároznak az utcán, vagy karonfogva sétálnak, kacarásznak, be­szélgetnek:

ilyen nincs sehol a világon. Lenyűgözött a látvány, az, hogy itt ilyen biztonságban élnek. Ezt a pillanatot, ezt a látványt hoztam el magammal a varázslatosan gyönyörű Budapestről."

Hozzátette: "szerintem San Francisco a világ legszebb városa, de azt kell mondanom, Budapest nincs lemaradva mögötte. Egyik oldalon hegyek, a másikon síkság és középen a Duna" – nyilatkozta Tom Hanks.

(Bors)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére