Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rogán feljelenti a hazugságokat terjesztõ Juhász Pétert

Bertha László

2016.11.05. 11:58

A Miniszterelnöki Kabinetiroda közleménye szerint Juhász Péter "hazugsággyárához" az elmúlt napokban több magyar sajtótermék is asszisztált, a hazugságok terjesztõivel szemben Rogán Antal büntetõfeljelentést tesz.
BUDAPEST, 11:58

A Miniszterelnöki Kabinetiroda közleménye szerint Juhász Péter „hazugsággyárához” az elmúlt napokban több magyar sajtótermék is asszisztált, a hazugságok terjesztőivel szemben Rogán Antal büntetőfeljelentést tesz.

A hírek szerint alvilági kapcsolatokkal is rendelkező Juhász Péter, az Együtt alelnöke korábban a Facebook-oldalán tette közzé, hogy Rogán Antal miniszter egy 5 csillagos dubaji hotelben szállt meg, november 3-án Varga Lajos, a Valton Security tulajdonosának társaságában látták őt ott.

Ezzel szemben az MTI-hez eljuttatott közleményben a Miniszterelnöki Kabinetiroda azt írja, hogy Rogán Antal az elmúlt egy évben nem járt az Egyesült Arab Emírségekben. Az országba akkreditált nagykövet is érdeklődött a helyi hatóságoknál, hogy Rogán Antal a közelmúltban járt-e az Emírségekben.

A hatóságok november 4-i válasza szerint Rogán Antal az elmúlt egy hétben sem diplomata útlevéllel, sem magánútlevéllel nem járt az EAE területén.

A rendőrség és az ügyészség is cáfolta, hogy őrizetbe vettek volna egy belvárosi ügyvédet, akit tettenérés során, több száz millió forinttal együtt kaptak el. A Legfőbb Ügyészség szóvivője, Fazekas Géza elmondta, hogy az ügyészség nem folytatott ilyen akciót. Az ORFK-nak szintén nincsen tudomása ilyen ügyről.

A Vasárnapi Hírek szombaton megjelent számában írt arról, hogy a Terrorelhárítási Központ közreműködésével őrizetbe vettek egy belvárosi ügyvédet, akinél több száz millió forint készpénzt is találtak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére