Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az amerikaiak Trump mellett állnak

Kékes Viki

2016.12.15. 10:58

Egy friss közvélemény-kutatás adatai azt mutatják, hogy az amerikaiak Trumpot támogatják az ellenséges sajtóval szemben.
WASHINGTON, 10:58

A Remington Research Group friss felmérése szerint az amerikaiak többsége Donald Trumpot támogatja az ellenséges mainstream médiával szemben.

A kutatás vezetője az eredményeket ismertetve elmondta, hogy az amerikaiak 47 százaléka kedvezően nyilatkozott a megválasztott elnökről. Titus Bond szerint ennek egyik oka, hogy – az előzetes aggodalmak ellenére – az amerikai tőzsde kifejezetten jól teljesít.

A választást megelőző napon a Dow Jones 18,259.60 ponton zárt, november 9-én ez már 19,756.85 pont volt. A megkérdezettek 59 százaléka szerint ez az eredmény szoros összefüggésben van Trump megválasztásával, 30 százalékuk szerint ez csak és kizárólag neki köszönhető. 

A kutatás egyértelműen azt mutatja, hogy az emberek Trump mellé álltak a sajtóval szemben. A megkérdezettek fele úgy hiszi, hogy a média ellenséges volt a megválasztott elnökkel szemben. Az emberek 57 százaléka ezért negatívan tekint a mainstream médiára. 

A Trump-kabinet leendő tagjairól már jobban megoszlanak a vélemények: a megkérdezettek 40 százaléka támogatja a leendő elnök választásait, 43 százalékuk azonban helyteleníti. Hasonlóan megosztottak az emberek azzal kapcsolatban, hogy Trump valóban "újra naggyá teszi-e Amerikát." 43 százalék válaszolt igennel, és ugyanennyien válaszoltak nemmel. 46 százalék szerint Amerika biztonságosabb lesz Trump elnöksége alatt, míg 43 százalék úgy véli, hogy kevésbé lesz biztonságos. 

(Breitbart)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére