Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán: sehol sem írják elõ a nemzeti öngyilkosságot

Bertha László

2017.01.12. 11:18

A következõ években sem fog megszûnni a magyar határra nehezedõ nyomás, ezért a határvédelem továbbra is kiemelt fontosságú nemzetbiztonsági ügy - jelentette ki Orbán Viktor.
A következő években sem fog megszűnni a magyar határra nehezedő nyomás, ezért a határvédelem továbbra is kiemelt fontosságú nemzetbiztonsági ügy – jelentette ki Orbán Viktor.

A miniszterelnök a határvadász-képzés első ütemében részt vevő állomány ünnepélyes eskütételén elmondta, hogy a határvadászok arra tettek esküt, hogy megvédjék a magyar embereket és Magyarország határait.

Ezzel Európát is védik, ahogy ez mifelénk az utóbbi 500 évben lenni szokott”

– jelentette ki Orbán Viktor.

A miniszterelnök elmondta, hogy a tények nem azt mutatják, hogy akik ide jönnek, azok a mi törvényeink szerint akarnak élni. Õk a saját életüket szeretnék folytatni, csak éppen európai életszínvonalon, vagy épp abban az országban, ahova az európai bürokraták szét akarják osztani őket. Brüsszelből tehát továbbra sem várhatunk megoldást, így „nekünk kell megvédenünk saját magunkat”.

A honvédség és a rendőrség munkájának köszönhetően Magyarország ma az Európai Unió egyik legbiztonságosabb országa. „Nálunk nincs terrorizmus, nincs tömeges erőszak, nem hajtanak teherautóval ünneplő emberek közé”, de mindez nem jelenti azt, hogy a magyarokkal ne fordulhatnának elő ilyen szörnyűségek – jelentette ki Orbán.

Az illegális bevándorlókkal együtt terroristák is érkeztek Európába, ezért pedig ártatlan emberek vesztették életüket, és fizettek életükkel a saját országuk gyengeségért. Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy a migránsok áldozatok is, az embercsempészek, a beengedést és meghívást ígérgető európai politikusok, valamint saját illúzióik áldozatai.

Értjük őket, de nem engedhetünk a követelésüknek, nem engedhetjük be őket Európába. Az emberi jogok sehol sem írják elő a nemzeti öngyilkosságot”

– mondta a kormányfő.

A kontinens tehát jobban járt volna, ha nem támadja a magyar megoldásokat, melyek működőképesnek bizonyultak – jelentette ki a miniszterelnök, majd hozzátette:

Tettekkel bizonyítottuk, hogy megálljt lehet parancsolni a bevándorlásnak”

Orbán Viktor kiemelte, hogy a kormány továbbra is biztosítja a határvédelem három vonalának fizikai, jogi és emberi feltételeit. A kormányfő végül megköszönte a határvadászoknak, hogy volt bátorságuk vállalni ezt a szolgálatot.

Az 532 tiszthelyettes rendőr ünnepélyes eskütételén a hozzátartozók mellett jelen volt Pintér Sándor belügyminiszter, Simicskó István honvédelmi miniszter és Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére