Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A liberális amerikai sajtó azt szeretné, hogy az FBI menjen neki Trumpnak

Nagy Gábor

2017.03.06. 07:28

Nagy port kavart Trump hétvégi kijelentése, miszerint a korábbi amerikai elnök, Barack Obama elrendelte Trump és kampánycsapata lehallgatását.
WASHINGTON, 07:28

Nagy port kavart Trump hétvégi kijelentése, miszerint a korábbi amerikai elnök, Barack Obama elrendelte Trump és kampánycsapata lehallgatását.

A The Washington Post és a The New York Times is arról cikkezett a hétvégén, hogy James Comey, az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatója arra kérte az igazságügyi minisztériumot, hogy nyilvánosan cáfolja meg Donald Trump kijelentését.

Sem az FBI, sem pedig a minisztérium nem kommentálta a lapok „értesüléseit”.

Mindkét médium azt írta, Comey azért döntött így, mert véleménye szerint az elnök megjegyzése azt a látszatot kelti, hogy az FBI törvényt sértett.

A The New York Timest ugyanakkor meglepte, hogy az FBI nem adott ki nyilatkozatot. Azt írták, ha igaz Trump értesülése, arról a nyomozó irodának vannak dokumentumai – és az FBI-t nem akadályozza semmilyen törvény, hogy nyilatkozatot adjon ki.

Míg Obamáék cáfolták Trump kijelentését, a The Blaze című amerikai lap emlékeztetett arra a „nyomozásra”, melyben az Obama-kormányzat igazságügyi minisztériuma 2013-ban lehallgatta a Fox televízió újságíróját, de megfigyelték az AP hírügynökséget is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére