Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ráfizethet a Jobbik és Simicska a plakáthadjáratra

Vincze Viktor Attila

2017.04.25. 16:58

A Fidesz egy friss törvénytervezete szerint a jövõben már csak piaci áron vehetnének a politikai pártok reklámfelületeket, így plakáthelyeket is. Kósa Lajos szerint ezzel a Fidesz segít a Jobbiknak, hogy az kiszabadulhasson Simicska Lajos hálójából.

A héten terjeszti be az Országgyűlés elé a pártok tiltott támogatásáról szóló javaslatát a Fidesz. A törvénymódosításnak az a célja, hogy a jövőben a politikai pártok a reklámhordozókat már csak piaci áron vehessék igénybe.

A Fidesz frakciójának tevékenységéről tájékoztató frakcióinfón erről beszélő Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője úgy vélte, hogy – minden kétségen kívül – Simicska Lajos nagyvállalkozóról, médiatulajdonosról és a Jobbikról egyaránt szól ez a törvénymódosítás.

Az új szabályozás alapvető célja az: ne valósulhasson meg burkolt párttámogatás azzal, hogy piaci ár alatt kapják meg a plakáthelyeket egyes pártok.

Kósa Lajos, szerint ezzel segítséget kap a Jobbik ahhoz, hogy kiszabaduljon Simicska Lajos fogságából. A Fidesz frakcióvezetője szerint egyébként a Jobbik és Simicska függőségi viszonyához hasonló a baloldal és Soros György viszonyrendszere is a magyar politikai életben. 

Simicska Lajos irányítja a Jobbikot. Simicska Lajos zsebében van a Jobbik és ő irányítja a pártot - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden az M1 aktuális csatornának. Az igazgató a Jobbik plakátkampánya kapcsán kijelentette, továbbra is várják a választ az ellenzéki párttól, hogy pontosan mennyibe került a kampány és mennyi plakáthelyet használtak fel hozzá. Szerinte valójában ez egy tiltott párttámogatás lehetett, hiszen valószínűleg nem kötött szerződést a Jobbik és Simicska Lajos.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére