Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: törvénymódosítás

Benyújtotta a kormány a feltételességi eljáráshoz kapcsolódó törvénymódosítások első csomagját

Az Európai Bizottsággal folytatott egyeztetések után benyújtotta a kormány az Országgyűlésnek a feltételességi eljáráshoz kapcsolódó jogszabály-módosítások első csomagját hétfőn.

Módosították az egyházügyi törvényt: minden vallás egyenlő a törvény előtt Montenegróban

A montenegrói parlament keddre virradóra elfogadta az új kormány által módosított egyházügyi törvényt. Az egy éve elfogadott jogszabály miatt hónapokig az utcára vonulva tiltakoztak a szerb ortodox hívők.

Elfogadta az Országgyűlés a fogyasztóvédelmi törvény módosítását

Akár félmilliárd forintra bírságolható a magyar vásárlóknak rosszabb terméket kínáló multi.

Az IM benyújtotta a börtönbiznisz megszüntetéséhez szükséges törvénymódosítást

Völner Pál hangsúlyozta: a kormány célja, hogy megállítsa „a többmilliárdos iparággá változott börtönbizniszt” az eddigi szabályozás reformjával, emellett a bűncselekmények áldozatainak segítését, igényeik érvényesítését helyezi a középpontba.

Bevezetik a vasárnapi boltzárat

Kedd este elfogadtak egy a kereskedelmi törvény módosításáról szóló javaslatot a szlovén parlamentben – közölte az ATV a szlovén közszolgálati televízióra (RTV) hivatkozva.

Varga Judit: szükség van a törvénymódosításra

A büntetőjog tervezett szigorítása kapcsán mondta ezt a Kossuth rádiónak az igazságügyi miniszter. Szerinte fontos, hogy aki mások életére tör, és ezért börtönbüntetésre ítélték, ne kerülhessen feltételes szabadságra.

Borzalom lenne a gazdasági övezetekről szóló törvénymódosítás?

A gazdasági övezetekről szóló törvénymódosítás miatt a Jobbik ismét a kormányon keresi a fogást.

Kulcsrakész a családvédelmi csomag

Kulcsrakész a családvédelmi csomag, vagyis nemsokára kiderül, milyen törvényi változásokra van szükség a hétpontos akcióterv megvalósításához - ezt mondta a család- és ifjúságügyért felelõs államtitkár a Kossuth Rádióban.

Ráfizethet a Jobbik és Simicska a plakáthadjáratra

A Fidesz egy friss törvénytervezete szerint a jövõben már csak piaci áron vehetnének a politikai pártok reklámfelületeket, így plakáthelyeket is. Kósa Lajos szerint ezzel a Fidesz segít a Jobbiknak, hogy az kiszabadulhasson Simicska Lajos hálójából.

Újabb fejlemény CEU-ügyben!

Palkovics László oktatási államtitkár a felsõoktatási törvény módosításáról - többek között a CEU-ról is - beszélt az ATV csütörtök reggeli adásában.

Vissza az oldal tetejére