Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elba888tt egy világ!

888.hu

2017.06.06. 20:38

A sorozatos terrortámadások görbe tükröt állítanak a Nyugat elé, amiben jól látszik, hogy ez egy elba888tt világ. Puhány, védekezésre képtelen, picsogós, kifogásokat keresõ nyámnyilák gyülekezete vagyunk. Politikusainkat gúzsba köti egy álságos erkölcsi/ideológia, ami migránsok jogait és velük szemben vélt humánus kötelességet elõbbre valónak tartja, mint saját nemzetük biztonságát.

 

Hősök helyett picsogók

 

A legutóbbi londoni terrorcselekmény legmegrázóbb beszámolói első nap bejárták a világsajtót. Az egyik férfi szemtanú megrázó története szerint, ő sörösüvegekkel dobálta a támadókat, miközben azok késeikkel szurkáltak egy nőt. Megrázó jelenet, de vajon miért nem teszi fel senki a kérdést, mi a franc történt a tökös brit férfiakkal, végignézik egy nő halálra szurkálását és csak arra telik, hogy sörösüvegeket dobáljanak. Senki nem kockáztatja a nyomorult életét egy nőért? Inkább távolról dobál vállalva a rizikót, hogy véletlenül a nőt találja el? Üzenem a feministáknak, hogy coki! Addig átkozták a férfi agresszivitást és dicsőítették az érzékeny férfiakat, hogy „fejlett” nyugati férfiak nem akarnak hősök lenni és nem nyújtanak segítséget egy nőnek, akit épp meggyilkolnak szemük láttára. Két beszámoló is olvasható volt arról, hogy mit „éreztek” férfi szemtanúk. Az egyik azt mondja, miközben az asztalok alatt keresett menedéket úgy félt, mint még soha életében. A másik szerint olyan szörnyű volt a látvány, hogy egy óráig sírt utána az utcán. Íme, a nyugati férfiideál. Az érzékeny, másokat és magát megvédeni képtelen férfi. Az egyetlen tökös pasi egy elmaradott kelet-európai volt, aki még nem érett meg a nyugati férfiideálhoz és csak úgy simán fejbe vágta egy ládával az egyik késsel hadonászót.

Képzeljünk egy hasonló esetet Kairóban. Három fehér férfi belehajt a tömegbe, majd kiugranak az autóból és késekkel nőket kezd el agyonszurkálni. Hány másodpercig élnének? Az biztos, hogy a rendőröknek már nem maradna más dolga, mint összelapátolni a széttépett végtagokat.

Ezzel szemben immár néhány száz embert megöltek az Iszlám állam követői Európában, mégis csak egy eset van, amikor a terroristát megfékezték rendőri segítség nélkül. Ez a TGV-n gépfegyverrel mindenkit kiirtani készülő muszlim esetében történt, a szépséghiba, hogy ezt amerikaiak tették, akik hivatásos katonák voltak. A többi esetben a leghalványabb jelét sem mutatták az európai polgárok, hogy veszélyhelyzetben képesek lennének védekezni.

Merkel anyai aggodalmai

Miután Kabulban hatalmas bomba robbant, amivel a nyugati országok diplomatáit vették célba, Angela Merkel rögvest levonta a megfelelő következtetést. Szegény afgán migránsokat, akiket haza akartak toloncolni mégsem küldik, nehogy valami bajuk essék otthon. Afganisztán 634 ezer négyzetkilométer és 32 millió ember lakja, ezért sokkal nagyobb az esély rá, hogy hazatérő migráns félrenyeli a kebabot és megfullad, mint hogy egy nyugati követségeket célzó bomba ölje meg. De soha sem lehetünk elég óvatosak. Képzeljük el azt a nemzetközi felháborodást, ha netán egy Németországból hazatoloncolt ember épp a német követségnél kódorog és felrobbantják. Merkelnek biztosan azonnal le kellene mondania. Ha más nem is a következetességet számon kell kérni Merkelen. A migránsokat saját védelmük érdekében ugyanis Londonból, Párizsból, Berlinből és még egy sor más várostól is meg kéne védeni, ahol talán még nagyobb eséllyel esnek terrortámadás áldozatává, mint Afganisztán külsőn.

Tegyünk hozzá még valamit. A kabuli felrobbanásnál annak is nagyobb esélye van, hogy a Németországban az így ott maradt migráns megöl valakit, ahogy az meg is történt. Az egyik már kitoloncolt, bűncselekményért elítélt migráns, egy 5 éves gyereket meggyilkolt és az anyját megsebesítette. Merkel anyai aggodalmai így már egy gyerek életét biztosan kioltották.

Gyilkos vagy, gyere, mi befogadunk!

Merkelnél maradva, a német szervek egy „hatalmas” problémájára is rávilágított a Spiegel. Sokan mondják azt az afgánok közül, hogy a tálibokkal harcoltak. Amiért még Németországban is valami dádá jár. A hírek szerint letartóztatják őket, viszont cserébe nem lehet őket Afganisztánba visszaküldeni, mert ott azonnal bíróság elé kellene állniuk és esetleg halálra ítélik őket. Ezért a visszatoloncolásukat tiltják a német törvények. A német hatóságok azonban nagyon aggódnak, hogy esetleg valakit ártatlanul tartóztatnak le, mert csak azért mondja, hogy tálib, mert nem akarja, hogy kiutasítsák. Ezért minden ilyen esetnél alaposan kinyomozzák, sok energiát és pénzt áldozva rá, hogy kiderítsék tényleg tálib volt-e szentem lelkem.

A manchesteri mészáros szüleit tudjátok miért fogadták be a britek vagy 30 éve? Lehetőséget adva nekik, hogy világra hozzák és a brit adófizetők pénzén felneveljék kisfiukat, aki bombasztikus módon hálálta meg kedvességüket. Az apuka radikális iszlamista volt és abban az időben szülőhazájában ezért börtön járt. Mi mást tehettek volna a britek ebben az esetben, politikai menedéket, segélyeket és szállást adtak neki, hogy immár ne hazájában legyen radikális, hanem náluk. Közismert, hogy az Iszlám Állam nevű terrorszervezet, Londonban született az angolok adtak menedéket azoknak a radikális iszlamistáknak, akik aztán megalakították a szervezetet és onnan indultak el világhódító útjukra. A londoni metrórobbantásig teljesen szabadon tevékenykedhettek, mert a buta angolok azt gondolták, amit ma Cornby gondol, ha nem teszünk ellenük semmi rosszat, akkor ők sem bántanak bennünket. Cornby a Munkáspárt elnöke ugyanis azon a véleményen van, hogy a terrortámadások a brit külpolitika miatt vannak, amiben, ha arra gondolna, hogy azért meg megtűrik a radikális iszlámot, igaza lenne, de ennek épp az ellenkezőjét hiszi az agyalágyult. Azt gondolja, hogy a brit külpolitika jogosan bosszantja fel a brit muszlimokat, akinek eredeti hazáját a britek katonailag támadják. Ezért nem kéne bántani őket, akkor ők sem robbantgatnának. Ez a gondolat kísértetiesen emlékeztet egy másik brit politikus, Chamberlain miniszterelnök politikájára Hitlerrel szemben. Adjunk meg neki, amit akarja, akkor nem lesz háború. Hát lett.

Egy ejnye-bejnye kevés lesz

Ne feledjük el ezek a muszlim terroristák egy eszméért halnak meg. Az életüket áldozzák, mert az hiszik ezzel szolgálják hitüket. Bizonyosan tévednek és a szándékaikkal nem lehet egyetérteni, a módszereikkel még kevésbé, de egy biztos, ők képesek meghalni egy elvont célért. Ezzel szemben a megtámadott európai férfiak akkor sem képesek az életüket kockáztatni, ha a szemük láttára késelnek halálra egy nőt. Ez nagyon jelentős különbség, és még ha a technikai előny és pénz jelenleg a fehér európaiak oldalán is áll nem győzhetnek, ha nem lesznek bátrabbak. Nem csak arra gondolok, hogy képesnek kéne három késelőtől néhány száz férfinak megvédeni egy nőt, hanem elég bátornak kéne lenni olyan politikai döntéseket hozni, amik tényleg megvédhetik Európát. Amik ma esetleg szembemennek a politikai közízléssel, a PC-vel, a nagyon finnyás jogrenddel. Amíg nem válunk újra olyanná, hogy képesek legyünk közösségükért kockáztatni az életüket, akkor is, ha nem vagyunk hivatalos szervek és politikusaink nem képesek kockáztatni karrierjüket őszinte beszéddel és kemény intézkedésekkel, hátrányban vagyunk. Olyan politikusok kellenek, akik nem a gyilkosok, a tálibok, az illegálisan itt tartózkodók, vagy tartózkodási engedéllyel itt élők érdekeit nézik, hanem a saját közösségét.

A legutolsó támadás elkövetőiről néhány évvel ezelőtti videó van, amikor a Hyde parkban épp hűségesküt tesznek az Iszlám Állam zászlaja előtt. Ez persze ma belefér a vallás és szólásszabadságba. A rendőrség ugyan megfigyelte őket egy darabig, de ártalmatlannak ítélte a két gyilkost, ezért más veszélyesebbnek vélt egyének felé fordult. Mivel a rendőrség kapacitásai végesek és csak maximum 3000 embert képes rendszeresen megfigyelni egyeseket mindig ki kell hagynia, mert a potenciális gyanúsítottak száma ennél jóval nagyobb. Ezért a britek folyamatos veszélyben vannak. A megoldás egyszerű és kézenfekvő lenne. Bárkitől, aki gyanússá válik és nem állampolgár meg kell vonni a tartózkodási engedélyt és kitiltani és kitoloncolni. Így a rendőrség nem lesz túlterhelve, talán képes lesz megakadályozni a merényleteket és nem költik az adófizetők pénzét fölöslegesen. Ez azonban már túl kemény intézkedés az elpuhult nyugati demokráciáknak.

Theresa May a merénylet után, a sajtó által szokatlanul keménynek nevezett beszéde sem volt más, mint egy ejnye-bejnye!. Azt mondani, hogy ami „sok az sok”, mintha a gyerek már megint összetörte volna a vázát meglehetősen kevés lesz a muszlimok elszántsága ellen. Az internet erősebb szabályozása többet árt majd a békés európaiaknak, mint a terroristáknak. Valódi intézkedések kellenek, célzottan a potenciális gyilkosok ellen. Kitoloncolás, a beutazás szigorítása és így tovább. Szeretnénk már látni egy tökös miniszterelnököt, aki elindítja a sort, legyen az nő vagy férfi. Addig csak nézünk, mint a moziban és picsogunk tovább. Elba888tt egy világ.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére