Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Még több pénz jut a magyar emberek biztonságára

Tóth Dalma

2017.06.27. 22:28

A magyar határvédelem minden eddiginél erõsebb és jövõre még több pénz jut majd rá.

Az Országos Rendőr-főkapitányság MTI-hez eljuttatott közleményében azt írja, hogy a szervezet jövő évi költségvetési támogatásának főösszege 308 milliárd forint lesz, azaz csaknem 60 százalékkal több, mint amennyi 2010-ben volt.

Az éves működési forrásokon túl a kormány 2015 óta már csaknem 68 milliárd forint többlettámogatást biztosított a rendőrségnek a határvédelemmel és az illegális migráció kezelésével kapcsolatos feladatok finanszírozására.

Hozzátették, rövid időn belül további mintegy 114 milliárd forint áll majd rendelkezésre, ebből 3,6 milliárdot rendészettechnikai eszközök beszerzésére, 5,8 milliárdot járőr-, terepjáró és csapatszálló járművek beszerzésére, csaknem 97 milliárdot a Készenléti Rendőrség határvadász bevetési osztályainak létszámfejlesztésével kapcsolatos feladatok végrehajtására fordíthatnak, és 7,4 milliárd jut hat helikopter beszerzésére.     

Az ORFK tájékoztatása szerint a büntetés-végrehajtási szervezet a magyar-szerb határ teljes, 155 kilométeres hosszán 2017. április végére 4,8 milliárd forintból elkészítette a kétsoros kerítésrendszer második vonalát, a munkát hatvan napon belül végezték el 150 szakember és 700 fogvatartott részvételével.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére