Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tusványos, a szabadegyetem, ami egyben fesztivál

Bokor Gábor

2017.07.15. 21:28

Németh Zsolt, az Országgyûlés külügyi bizottságának fideszes elnöke az M1 szombat esti mûsorában elmondta, hogy a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) sajátos keveréke a fesztiválnak és a szabadegyetemnek.

Tusványos a legkomolyabb fesztivál és a leglazább szabadegyetem a Kárpát-medencében. A rendezvénnyel kapcsolatban magasak az elvárások, több tízezer vendég várható"

– mondta Németh.

A rendezvényen jelen lesz több miniszter mellett Orbán Viktor miniszterelnök is. Németh tájékoztatása szerint a szellemi, gazdasági, társadalmi élet meghatározó szereplői, határon túli vezetők, pártelnökök, nemzetközi meghívottak is ellátogatnak Tusnádfürdőre.

A rendezvény idei mottója "A biztos pont". A hosszú vita után választott mottó arra utal, hogy "egy recsegő-ropogó világban" nagyon fontos a politika számára is, hogy megtalálja azt a biztos pontot, amelyből "ki lehet fordítani a megoldást"

– fogalmazott a politikus, aki bízik abban, hogy a határon túli magyarok is tudatosítják, a jövő évi választásoknál nem babra megy a játék, és magyar állampolgárként alakítaniuk kell a magyarországi politikát is.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére