Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Priceless: a szocik elkezdték kommunistázni egymást

888.hu

2017.07.28. 11:28

Kezdetben Botka László leárulózta párttársát, Molnár Zsoltot, aki áttételesen lekommunistázta Botkát.

Botka vádjait  Molnár Zsolt kifogásolta, abszurdnak és "pártállami időket idézőnek" nevezte a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Botka László a 168 Óra csütörtöki számában megjelent interjúban az MSZP álláspontjával ellentétesnek minősítette Molnár Zsoltnak, a párt országos elnökségi tagjának a véleményét, aki szerint hagyni kellene, hogy az LMP önállóan indulhasson és az MSZP nem vitathatja el, hogy Gyurcsány Ferencnek, a DK elnökének a parlamentben a helye.

Molnár Zsolt sajnálatosnak nevezte, hogy az MSZP belső ügyeivel foglalkoznak, ahelyett, hogy az ellenzéki stratégia kialakításával, a kormány leváltásával törődnének.

A politikus a rádióműsorban kifejtette: szerinte nincs olyan hallgató, aki szerint a Demokratikus Koalíció létezni tudna Gyurcsány Ferenc nélkül. Hozzátette: ő továbbra is széleskörű szövetségi politikát támogat, de ebben a kérdésben ősszel az országos választmánynak kell döntenie, a testület döntését el fogja fogadni. Arról is beszélt, hogy ismeri a fővárosi és nagyvárosi párttársai véleményét, és utalt arra, hogy az elmúlt napok közvélemény-kutatásai az MSZP csökkenő támogatását mutatják.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére