Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lavrov: úgy érzékeltük, hogy amerikai kollégáink készek folytatni a párbeszédet

Bokor Gábor

2017.08.06. 16:28

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a Fülöp-szigetek fõvárosában, Manilában tárgyalt amerikai kollégájával, Rex Tillersonnal.
MANILA, 16:28

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a Fülöp-szigetek fővárosában, Manilában tárgyalt amerikai kollégájával, Rex Tillersonnal.

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter meggyőződése, hogy az amerikai kormány kész folytatni a párbeszédet számos bonyolult kérdésben a két ország közötti feszült viszony és a Washington által újonnan bevezetett szankciók ellenére.

Rex Tillerson és Szergej Lavrov a Délkelet-ázsiai Országok Szövetségének (ASEAN) Manilában zajló regionális csúcstalálkozója keretében több mint egy órán át tárgyalt a két ország kapcsolatainak helyzetéről és több más nemzetközi témáról.

Úgy érzékeltük, hogy amerikai kollégáink készek folytatni a párbeszédet, úgy gondolom, nincs is más választásuk"

– mondta a tárgyalás után az orosz külügyminiszter, majd hozzátette, hogy Oroszország számít arra, hogy a két ország a szíriai rendezés ügyében is kapcsolatban marad egymással mind katonai, mind politikai téren.

Szergej Lavrov kifejtette, hogy készen állnak a párbeszédre annak érdekében, hogy rendeződjön a két ország közötti feszült viszony. 

(MTI) 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére