Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Pörge Béla

2017.08.09. 19:59

Katonákat gázoltak Párizsban; Botka kabinetfõnöke nem beszél az adóbûnözõvel ápolt kapcsolatáról; Kidobták az LMP elnökségi tagját a Momentum fesztiváljáról és egy kis bónusz hír a drogokról! A nap legfontosabb hírei a 888-on!
Katonákat gázoltak Párizsban, többen megsérültek

Járművel hajtott francia katonák közé egy ismeretlen Párizs Levallois-Perret nevű elővárosában szerda reggel, hat katona megsérült, közülük ketten súlyosan. A támadót délután elkapták egy lövöldözés során, amiben ő és egy rendőr is megsérült, utóbbit egy megpattant lövedék sebesítette meg.

Botka kabinetfőnöke nem beszél az adóbűnözővel ápolt kapcsolatáról

Amint az az elmúlt napokban kiderült, a szocialisták nevében többször Czeglédy Csaba, azaz egy "adóbűnöző" járt el minisztériumi adatigénylések ügyében. Bár arról lehet tudni, hogy az egyik megbízó Harangozó Tamás volt, az Echo TV hiába kérdezte Botka László kabinetfőnökét az ügyben. Mivel Harangozó nem volt hajlandó válaszolni, így továbbra sem tudjuk, hogy Czeglédy Csaba pontosan milyen ügyekben járt el Botka kabinetfőnökének nevében.

Kidobták az LMP elnökségi tagját a Momentum fesztiváljáról

Az Azonnali momentumos forrásai azt erősítették meg, hogy "hosszú az okok listája”, ami miatt Ungár Pétert kidobták a fesztiválról. Az olimpiaellenes lepkevállúak szóvivője csak annyit mondott, hogy "Ungárnak el kellett hagynia a fesztivál helyszínét, miután minősíthetetlenül viselkedett".

... és akkor a bónusz: rekordmennyiségű drogos volt Ozorán

Rengeteg dolga volt a rendőröknek és a NAV embereinek az idei Ozora Fesztiválon. Minden korábbinál több, 135 ember ellen indult büntetőeljárás kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére