Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Sümeghi Lóránt

2017.08.21. 19:58

Lelõtték Junesz Abujakubot, a barcelonai terrortámadás végrehajtóját; Nem változtat a kormány a törvényeken a Soros-egyetem érdekében; Terrorszervezetté nyilváníthatják az Antifát; Magyar származású tojásban talált fipronilt a Nébih. Ezek a nap legfontosabb hírei!
Lelőtték Junesz Abujakubot, a barcelonai terrortámadás végrehajtóját

A katalán rendőrség lelőtte hétfőn Junesz Abujakubot, a barcelonai gázolásos merénylet feltételezett elkövetőjét, aki a csütörtöki terrortámadásnál a kisteherautót vezette. A helyszínen jelenleg tűzszerészek dolgoznak, és egy robot segítségével próbálják a lelőtt férfi testéről a feltételezett robbanóövet eltávolítani. A 22 éves marokkói születésű férfi múlt csütörtökön Barcelona központjában a gyalogosok közé hajtott egy kisteherautóval. A támadásban 13 ember vesztette életét, több mint 120 megsérült, kilenc ember állapota pedig továbbra is válságos.

Nem változtat a kormány a törvényeken a Soros-egyetem érdekében

A magyar felsőoktatás nem a CEU-ról szól, ezért egyelőre nem szándékozik a parlamenti többség megváltoztatni a felsőoktatási jogszabályt — mondta el a Fidesz-KDNP frakciószövetség vezetője az ellenzék által összehívott és határozatképtelen rendkívüli parlamenti ülést értékelve. A Fidesz frakcióvezetője szerint Soros György kérte meg a magyar ellenzéket, hogy CEU-ügyben kezdeményezzen rendkívüli parlamenti ülést. A Fidesz azonban már a nyár elején jelezte, nem vesz részt olyan rendkívüli ülésen, amelyet "pusztán politikai habverés szándékával" javasolnak — mondta Kósa Lajos

Terrorszervezetté nyilváníthatják az Antifát

Több mint 100 000 ember írta alá az online petíciót, ami azt jelenti, hogy a Fehér Háznak kötelező reagálnia a kezdeményezésre. A petíciót augusztus tizenhetedikén indították el online, a Fehér Ház hivatalos honlapján. Szeptember tizenhatodikára kellett volna összegyűjteni 100 000 aláírást, de a szükséges mennyiség már három nap alatt meglett – szombat estére már 146 752-en írták alá a petíciót. Az Antifa tüntetései bő másfél éve szerepelnek a reflektorfényben, ezek a megmozdulások rendszerint erőszakos vandalizmusba csapnak át. A szélsőbaloldaliak szinte kivétel nélkül Trump-szimpatizánsokat vesznek célba, akiket neonácikkal mosnak össze.

Magyar származású tojásban talált fipronilt a Nébih

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma az augusztus elején indult tojás és tojás termék célellenőrzése során fipronilt mutatott ki a 3HU1503T03/4 azonosító számmal rendelkező magyar származású friss tojás tételben — közölte a Nébih hétfőn az MTI-vel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére