Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hidegháborúsdit játszana egy Soros-pénzelésû szélsõbalos szervezet

Forisek Ádám

2017.08.24. 15:28

Az egyesült királyságbeli szervezet beépített embereket küldene az Egyesült Államokba.
LONDON, 15:28

Az egyesült királyságbeli szervezet beépített embereket küldene az Egyesült Államokba.

A kérdéses szervezet a Hope not Hate (HnH) névre hallgat, amely kedden a Twitteren szólta el magát. Üzenetük szerint Amerikában is kiterjesztenék tevékenységüket. Az üzenet alapján kétség sem férhet hozzá, hogy a nyitott társadalmat akarják népszerűsíteni:

Ti a kis játékfáklyáitokat hozzátok, mi pedig a beépített embereinket.”

A HnH jótékonysági szervezetként van regisztrálva az Egyesült Királyságban, nyíltan szélsőbaloldali propagandát folytat. Rendszerint jobboldali, konzervatív csoportosulásokat, szervezeteket vesz célba, a HnH bögyében van például Nigel Farage és a UKIP is.

A Soros-pénzelésű szervezet egyes vélemények szerint "orwelli", hiszen ugyanazt a tevékenységet végzi, mint Abu Bakr Baghdadi (az Iszlám Állam vezetője), Oszama bin-Laden vagy a szaúdi kormány.

A HnH a brit kormány támogatását is maga mögött tudhatja, az igazgatótanácsában ugyanis szerepel egy munkáspárti parlamenti képviselő, bizonyos Ruth L. Smeeth is.

Több szálon is kötődik a HnH a Southern Poverty Law Center (SPLC) nevű baloldali nonprofit szervezethez. A két szervezet rendszerint hivatkozik egymásra, ha kutatásokról, felmérésekről van szó.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére