Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Németországban is kezdik belátni, hogy Macron semmire sem alkalmas

888.hu

2017.09.01. 21:28

A kampánya során a teljes európai liberális elitet maga mögött tudó, az EU aranyifjaként becézett Emmanuel Macron nem csak Franciaországban bizonyítja, hogy hiba volt elnöknek választani. Mostanra már partnerei is belátják, hogy nem képes az unió számára hasznos tervekkel elõállni.
BRÜSSZEL, 21:28

A kampánya során a teljes európai liberális elitet maga mögött tudó, az EU aranyifjaként becézett Emmanuel Macron nem csak Franciaországban bizonyítja, hogy hiba volt elnöknek választani. Mostanra már partnerei is belátják, hogy nem képes az unió számára hasznos tervekkel előállni. 

Emmanuel Macronra megválasztását követően úgy tekintettek, mint az emberre, aki összehozza Franciaországot és Németországot, ami a Brexit következtében meggyengült Európai Uniónak kulcsfontosságú tényező, hiszen az Egyesült-Királyság kiesésével e két ország maradt az unió, és így az Eurózóna gazdasági motorja. Négy hónap elteltével azonban a német hivatalnokok továbbra is csak várnak valamiféle ötletre, türelmük pedig egyre fogy Macronnal szemben – írja az Express.

Egy új energia jött Macronnal, de eddig az ötletek ugyanazok, mint amiket évek óta hallunk Párizstól"

– mondta egy vezető német tisztségviselő.

Az elmúlt évek zűrzavarai után az emberek feszülten figyelik, hogy Németország és Franciaország képes-e megújítani és javítani kapcsolatán. Mindkét fél elismeri azt is, hogy az Eurózóna megújítása is kulcskérdés.

Macron kampányában kiemelten foglalkozott az EU megújításával, de mint látjuk csak szavak szintjén sikerült nagyot alkotnia, azt is csak megválasztásáig. A minap kínjában egy teljesen lehetetlen elképzeléssel – a többformájú EU-val – állt elő, amit a jelek szerint senki nem vett komolyan.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére