Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2017.10.11. 07:59

Amerikai bombázók a Koreai-félsziget fölött; Egyelõre nem függetlenedtek a katalánok; A dán miniszterelnök berágott a migránsokra. Ezek az este legfontosabb történései.
Ismét amerikai stratégiai bombázók repültek át a Koreai-félsziget fölött

B-1B Lancer típusú amerikai stratégiai bombázók repültek át dél-koreai és japán harci gépek kíséretében a Koreai-félsziget fölött kedd éjszaka. A szöuli tájékoztatás szerint az amerikai bombázókat a dél-koreai légierő F-15K típusú vadászgépei kísérték. Az amerikai hadsereg arról is beszámolt, hogy a bombázókat japán harci gépek is kísérték, és így ez volt az első közös amerikai-dél-koreai-japán éjszakai gyakorlat a Koreai-félsziget fölött. A dél-koreai vezérkar közleménye szerint a Lancerek lőgyakorlatot is végrehajtottak. Eközben újabb csapaterősítésekre is sor került.

Néhány hétig még egyben marad Spanyolország

Kedd este a barcelonai parlamentben, rendkívüli ülésen mondott beszédet Carles Puigdemont katalán elnök. "Nyilvánvalóvá vált, hogy ez nem egy belügyi kérdés. Katalónia sorsa már Európát érinti” – mondta a katalán elnök. Mint fogalmazott, nem akar fenyegetni vagy sértegetni, ehelyett a feszültséget kívánja enyhíteni a spanyolok és a katalánok között. Az elnök végül nem kiáltotta ki Katalónia függetlenségét. Az elkövetkező hetekben a spanyol állammal történő tárgyalásra fognak koncentrálni.

Dániában megelégelték a párhuzamos muszlim társadalom semmittevését

Dánia miniszterelnöke szerint véget kell vetni annak, hogy migránsok ezrei állami segélyen élnek, és semmit nem tesznek a beilleszkedésért. "Dánia nyitott azok számára, akik hajlandóak dolgozni, és fognak is. De hermetikusan le kell zárni a határokat azok előtt, akiknek eszükbe sincs dolgozni” – szögezte le Lars Lokke Rasmussan dán miniszterelnök. "Ha nem lépünk a párhuzamos társadalmak ellen, akkor a közvélemény hamar a migránsok ellen fog fordulni” – szögezte le a politikus.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére