Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Négy gyermeket zaklatott a perverz illegális bevándorló

Nagy Gábor

2017.11.10. 11:08

Victor Garcia-Fuentes notórius bûnözõnek számít az USA-ban. Épp rács mögött ült illegális bevándorlás miatt, de most szexuális zaklatással is megvádolták.
TUSCOLA, 11:08

Victor Garcia-Fuentes notórius bűnözőnek számít az USA-ban. Épp rács mögött ült illegális bevándorlás miatt, de most szexuális zaklatással is megvádolták.

A megyei ügyész a zaklatási üggyel kapcsolatban kifejtette: a feljelentést szeptemberben tették, az áldozatok öt és tizenkét év közötti gyermekek voltak, akiket több éven keresztül zaklatott a migráns. A bírósági adatokból kiderült, hogy Victor Garcia-Fuentes tagadja a vádakat, sőt, az áldozatokat "sem ismeri" – mindezt annak ellenére állítja, hogy a nyomozók szerint kapcsolatban állhatott az áldozatokkal.

Amikor Garcia-Fuentest szeptemberben ismét megvádolták – már fogdában ült illegális bevándorlás miatt.

A helyi rendőrség azt mondja, rögzítették a telefonhívásait, melyekből kiderült: a migráns egy ismeretlen férfival és egy nővel beszélt a börtönből, s a segítségüket kérte azért, hogy felvegye a gyerekek családjával a kapcsolatot. A nő állítólag figyelmeztette a bevándorlót, hogy a rendőrség lehallgathatja őket, erre Garcia-Fuentes azt felelte: inkább levelezzenek. A nyomozók ezután a bevándorló levelezését is elkezdték vizsgálni.

Az ügyész ezzel kapcsolatban elmondta: mindig aggodalomra ad okot, ha az áldozatokat, illetve azok családját megfélemlítik azért, hogy ne tanúskodjanak az ügyben.

Victor Garcia-Fuentes november 27-én áll bíróság elé, ismét. Ha bűnösnek bizonyul, akkor minden bizonnyal az Egyesült Államokban kell letöltenie büntetését, a hatóságok pedig csak ezután deportálhatják. (via)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére