Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ehhez ért igazán Brüsszel: újabb kettõs mérce a magyarokkal, a lengyelekkel és a csehekkel szemben

Nagy Gábor

2018.01.04. 20:28

Az Európai Bizottság (EB) kettõs mércét alkalmaz, amikor csak három tagállamnál kifogásolja az uniós menekültkvótákról szóló döntés elutasítását, miközben azt több ország sem hajtotta végre érdemben - mondta az Igazságügyi Minisztérium államtitkára.

Völner Pál a csütörtöki sajtótájékoztatón arra reagált, hogy hivatalosan is az Európai Bíróság elé került az Európai Bizottság kötelező kvótaügyi keresete a Magyarország, Csehország és Lengyelország ellen indított kötelezettségszegési eljárásban. Mint fogalmazott:

Az egész eljárás arról szól, hogy Brüsszel életben tartsa a kvótaügyet, és akár felső korlát nélküli betelepítést kényszerítsen rá a tagállamokra.

Az államtitkár szerint egyértelműen erre utal, hogy miközben három tagállam ellen indul per, addig például Ausztria kevesebb mint egy százalékban, Szlovákia 1,8, Bulgária 4,6, Spanyolország 14, Franciaország pedig 24,5 százalékban teljesítette a befogadási elvárásokat.

A perbe fogott államokat már nem lehet befogadásra kötelezni, ugyanakkor pénzbírsággal fenyegetik őket – ám felmerül a kérdés, hogy aki egy százalékot teljesített, annak miért nem kell a maradék 99 százalék után fizetnie.

Völner megemlítette, hogy megjelentek a felső korlát nélküli betelepítéshez kapcsolódó olyan javaslatok, amelyek nagyobb szerepet szánnak a különböző nem állami szervezeteknek (NGO) a migránsok befogadásának, áthelyezésének segítésében.

Ez megint Soros György szervezeteinek megerősödését mutatja"

– mondta, majd hozzátette, hogy az unió vezetői továbbra is a tagállamokra kényszerítenék a migrációs hullámot.

A magyar kormány épp ennek áll ellen, és ez a tavaszi választások igazi tétje is.

Hiszen Magyarországnak olyan kormányra van szüksége, amely ebben a kérdésben következetes, nem maszatol, nem állítja azt, hogy nincs Soros-terv és kvóták, amikor a valóság és különböző szervezetek, személyek nyilatkozatai a napnál is világosabban mutatják: igenis van Soros-terv.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére