Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem lett a Magyar Nemzetbõl jobbikos propagandalap, áh, dehogy!

888.hu

2018.02.01. 13:38

A Magyar Nemzet szinte szó szerint ugyanazt a cikket hozta le, mint a többi jobbikos pártlap.

Jó ideje arra lettünk figyelmesek, hogy a Magyar Nemzet név nélküli cikkekben folyamatosan jobbikos pártközleményeket, valamint lejárató, a Jobbik házi médiája által is megírt cikkeket tesz közzé a saját felületén.

Mint kiderült, a Magyar Nemzetben megjelenő álneves vagy MN-nel jelölt cikkek nagy részét a volt népszabadságos, 24.hu-s, hávégés, véeses, propelleres Kovács Áron írja, aki a mostanában jobbikos lapnál a bel- és külpolitikai témákkal foglalkozó hírszerkesztő.

Az összes létező és nem létező baloldali lapot megjárt Kovács írta meg a Vona Gábor állítólagos Facebook-támadásáról szóló cikket is, amelyben azt állítják a jobbikos kommunikátorok, hogy több ezer kelet-ázsiai álprofil kezdte el követni Vona Gábor közösségi oldalát.

Vettük a fáradságot és összehasonlítottuk a Magyar Nemzet által név nélkül megjelentetett cikket azzal a cikkel, amelyet a párt hivatalos és baráti lapjai, az Alfahír és a Kuruc.info hozott le. Meglepő módon a hasonlóság a 100 százalékos pontosságot közelítette meg.

Az amúgy mindig kritikus Index – amely egy furcsa konstrukció keretén belül Simicskához tartozik – is kritikai észrevétel nélkül hozta le a jobbikos pártközleményt, igaz némileg átfogalmazva azt. Mondjuk azt legalább merte vállalni névvel egy szerző – nem úgy, mint a Kuruc.infón vagy a Magyar Nemzetben.

Ha van véleményetek a cikkről, akkor beszéljétek meg a 888 Facebook-csoportjában.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére