Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2018.03.21. 19:59

Az este legfontosabb hírei a 888-on!

A kormányfő egy tévéinterjúban arról beszélt, hogy az elkövetkezendő évek egyik fontos feladata a Soros-féle birodalom kiszorítása lesz Magyarországról. Orbán a választás tétjéről elmondta: a kérdés az, hogy nemzeti kormány lesz-e vagy pedig Soros György jelöltjei fognak kormányt alakítani. A miniszterelnök szerint Magyarország egy értékes ország, másoknak is fáj rá a foguk, különösen most, hogy az ország egy átmenő útvonala volt a délről érkező migránsáradatnak, de "Magyarország a kerítésével megvédte saját magát, és megakasztotta a migrációs hullámot". A Soros-birodalom pedig ennek az ellenkezőjét akarja elérni: lebontani a határkerítést, hazánkból pedig bevándorlóországot kreálni – tette hozzá.

A német kancellár szerdán a szövetségi parlamentben úgy fogalmazott: a Németországban élő, nagyjából 4,5 millió muzulmán vallású ember révén az iszlám az ország részévé vált.

Egy friss kutatás és Horst Seehofer belügyminiszter kijelentése azonban már korábban cáfolta ezt a feltételezést.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője nemrég azt közölte: a balliberális hecckampányokat folytató Alföldi Róbertnek és a legradikálisabb baloldali újságíróknak is van helye a Jobbik által elképzelt új Magyarországon.

Bangóné Borbély Ildikó kedden közölte: ezer halott nevét találták a csepeli, soroksári ajánlások között. A szocialista képviselőjelölt nyilatkozatával csupán annyi a gond, hogy a Bangóné által kifogásolt kamupártoknál nem számolták össze a halottakhoz kapcsolódó aláírásokat. Vagyis Bangóné olyan adatot közölt a nyilvánosság előtt, amit csak azok tudhatnak, akik a hamis ajánlószelvényeken szereplő neveket, címeket és személyes adatokat összeállították és átadták a "kamupártoknak".

Egy friss kutatás szerint a fiatalok körében már csak pár százaléknyi a különbség a muszlimok és a keresztények között Nagy-Britanniában. Más országokban is hasonló tendenciával találkozhatunk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére