Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyarok felismerték, hogy mivel jár a bevándorlás

Bertha László

2018.04.07. 19:37

A magyar emberek már évekkel ezelõtt felismerték, amit Nyugat-Európában még ma sem vesznek észre, vagyis a bevándorlástól függ minden - ezt Douglas Murray mondta az EchoTV Informátor címû mûsorának Londonban. A Magyarországon is sikerkönyvnek számító Európa furcsa halála címû kiadvány szerzõje beszélt az integrációról is, amely szerinte ebben a formában inkább fikció, semmint valóság.

Douglas Murray brit neokonzervatív író, markáns véleménye van az Európában zajló migrációs válságról. Éveken keresztül utazott és kutatta a témát, aminek eredményeképp megszületett az Európa furcsa halála című könyve.

A kiadvány egyébként kiemelkedő munka a témában, mi is írtunk róla már korábban. A könyv még a magyar miniszterelnök tetszését is elnyerte, hiszen Orbán Viktor a Facebook-oldalán posztolt egy fotót a könyvről.

Orbán Viktor

Ha nem mondjuk meg világosan, hogy mi történik Magyarországgal, és miért történik, ami történik, akkor senki nem fogja megérteni. S ha nem értjük meg, nem is hozhatunk jó döntést három hét múlva //...

Douglas Murray-vel az EchoTV Informátor című műsora Londonban készített interjút. A beszélgetésben Murray kiemeli:

Soros György az egyik prominense ennek az egész rendszernek. Rengeteg NGO-t támogat, akik a nyitott határokban hisznek.”

Sorosnak tehát komoly szerepe van Európa megbénításában. Sőt, az „Európa furcsa halálának” szerzője kimondja azt is, hogy bizony vannak olyan NGO-k szép számmal, akik összedolgoznak az embercsempész-hálózatokkal, amely Murray szavai szerint

teljes őrület!”

Az interjúban az író kitér az integrációra is, amely jelenlegi formájában működésképtelen Angliában:

Az integráció csak fikció, amikor emberek millióiról beszélünk.”

A brit író szerint a magyarok már évekkel ezelőtt látták azt, hogy a bevándorlás képes tönkre tenni országokat, hiszen hatással van a lakhatásra, a nyugdíjakra, az egészségügyre, az oktatásra és a nemzeti öntudatra, az összetartó erőre.

Az Informátor stábja Londonban forgatott Anglia és egyben Európa legfontosabb iszlám intézményénél is a Központi Mecsetnél, ahova pénteken a nagyima idején muszlimok ezrei járnak imádkozni. A mecsetnél beszélgettek egy fiatal muszlimmal, aki azt mondta a riportban:

Köszönöm Istennek, hogy lehetővé tette, hogy Londonban szabadon beszélhessünk az iszlámról és terjesszük a hitet. Az emberek szeretik az iszlámot és van még ez a gyönyörű mecsetünk is London szívében, szóval Alhamdulillah!”

Az Alhamdulillah annyit tesz, mint hála Allahnak. Az Informátor riportjából kiderül, hogy a muszlimok nagyon jól érzik magukat Londonban és szépen be is rendezkedtek, ami érthető, hiszen egyre többen vannak és egyre jobb feltételekkel tudják élni az életüket. Londonban az utóbbi években egyébként 423 új mecset épült, ezzel szemben 500 templom bezárt.

Itt tart most Anglia fővárosa, amelyet a helyiek már Londonisztánnak hívnak, nem véletlenül…

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére