Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Sorosék szét akarják verni az európai jogrendet"

Bertha László

2018.04.23. 07:15

A migrációbarát nemzetközi erõk rájöttek, hogy egyes nemzeti kormányok ellenállása miatt nem tudják rövid úton migránsok százezreivel benépesíteni Európát, ezért új módszerhez folyamodnak, és már azokat a jogi elõírásokat támadják, amelyeket korábban azért hoztak Európában, hogy a kontinens megvédhesse önmagát - jelentette ki Völner Pál.

A Magyar Időknek adott interjújában az igazságügyi miniszterhelyettes ennek kapcsán kifejtette, hogy ha nincs jogi védelem, akkor százezrével jöhetnek a migránsok. Emiatt támadják azokat a jogi előírásokat, amelyeket korábban Európa megvédése érdekében hoztak – tette hozzá a két bangladesi menekült ügye kapcsán.

Mint ismert, a perben a napokban tartott másodfokú tárgyalást a strasbourgi emberi jogi bíróság. Völner Pál azt mondta, hogy a jelek szerint az eljárás legkevésbé sem a két férfi sorsának rendezéséért indult.

Inkább arról van szó, hogy a migránsbarát erők, élükön Soros Györggyel és hálózatával szét akarják verni az európai jogrendet, ehhez jogi érvekből eszkábáltak össze sajátos trójai falovat, annak belsejében a két bangladesi ügyét helyezték el”

jelentette ki a politikus.

Völner Pál szerint, ha megindul a jogrend lezüllesztése, minden eddiginél erősebb migrációs hullám zúdulhat Európára.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére