Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Schiffer páros lábbal szállt bele Hadházyba

Bokor Gábor

2018.05.07. 07:30

A volt pártvezetõ szerint Hadházy Ákos vele szemben megfogalmazott vádjai szemenszedett hazugságok. Schiffer András szerint, amíg az ellenzék a helyek és pénzek elosztásával van elfoglalva, és közben diktatúrázik és csalást emleget, minimálisak a változás esélyei.

Arról, hogy Sallai Róbert Benedek megütötte az LMP távozó pártelnökét, Hadházy Ákost, majd erről kiszivárgott egy hangfelvétel, Schiffer András, a párt korábbi társelnöke úgy fogalmazott, hogy régen ilyesmi elképzelhetetlen volt a párton belül.

Elszomorító és szégyenletes, hogy az LMP volt társelnöke, Hadházy Ákos és egyik tagja, Sallai Róbert Benedek egymásnak ment a párt etikai bizottságának ülésén, és erről még egy hangfelvétel is eljutott a sajtóhoz"

– mondta Schiffer András a Karc FM műsorában, majd úgy fogalmazott, hogy ilyen jelenetek akkor fordulhatnak elő egy pártban, amikor megszűnt az értékközösség a tagok, a politikusok között.

Hadházy korábban azzal vádolta meg a korábbi pártvezetőt, hogy perrel fenyegette meg azokat, akik visszalépnek a választás előtt. Erre Schiffer úgy reagált, hogy

a hülyeséget lehet fokozni a végtelenségig, de az igazság az, hogy a választási vereség után az LMP-ben levitézlett körök hadjáratot indítottak ellenem, ahelyett, hogy önvizsgálatot tartanának."

Sallai Róbert Benedek kitálalt az LMP-ről

2018. április 15. 18:40 Megerősítette, hogy Hadházy árulja a pártot, Szél Bernadett pedig magára költi a közpénzt. Tegnap beszámoltunk róla, hogy Sallai Róbert Benedek egy visszalépett képviselő etikai bizottsági meghallgatásán állítólag megpróbálta megütni párttársát, Hadházy Ákost. Végül csak felborította a székét, majd sietősen távozott a helyszínről.

Schiffer elmondása szerint a kampány alatt ügyelt arra, hogy a jelöltekkel ne beszéljen, egyedül Tenk András csepeli jelölttel volt egy hívása, aki végül visszalépett. Schiffer szerint a bukott társelnök ezt az ügyet is arra próbálja felhasználni, hogy a média ezzel foglalkozzon, és ne azzal, hogy korábban azt ígérte, leteszi a mandátumát és visszamegy Szekszárdra, ha Orbán Viktor és a Fidesz–KDNP megnyeri a 2018-as választást.

Ezért is értelmezhetetlen, amit most a mandátumának átvétele kapcsán Hadházy összevissza beszél. Amíg az ellenzéki oldalon a helyek és pénzek elosztásával vannak elfoglalva, és ezzel párhuzamosan megy a diktatúrázás és csalásozás, minimálisak a változás esélyei Magyarországon"

– mondta Schiffer András, akinek lesújtó véleménye van korábbi pártjáról.

Szerinte, ha egy párt világosan a 2010 előtti kormányzással szemben határozza meg magát, érthetetlen, miért is fog össze azokkal és miért tartja minőségileg jobbnak az ő kormányzásuk időszakát a jelenleginél.

Ron Werber politikai stratéga leigazolásáról és az általa vezetett irányról azt mondta, hogy  az LMP-t érzelmileg és kulturálisan is elkezdte átpozicionálni a baloldalra, ami végzetes tévedés volt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére