Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"A Soros-hálózat a nemzeti kormányok eltávolításán dolgozik"

Forisek Ádám

2018.07.14. 13:27

A magyar emberek április 8-án egyértelmûen kifejezték, hogy nem akarnak bevándorlóországban élni, nem kérnek a Soros-tervbõl, ennek ellenére Soros György és szövetségesei nem álltak le, és a Soros-hálózat továbbra is az útjában álló nemzeti kormányok eltávolításán dolgozik.

A Soros-hálózattal kapcsolatban Hollik István, a Fidesz-KDNP szóvivője a következő nyilatkozta: Soros György nem csinál titkot a szándékából, hiszen a Nyílt társadalom című könyvében úgy fogalmaz: "mivel a szuverén államok visszaélnek a hatalmukkal, tekintélyük hanyatlása üdvözlendő".

Ezen a ponton - írja Soros György - az államellenes hozzáállások teljes mértékben helyénvalóak".

Kiemelte, ez nem csupán egy vélemény, hanem Soros György e szerint is dolgozik, politikai és pénzügyi spekulációi miatt abban érdekelt, hogy Európa bevándorlókontinenssé váljon, "az európai nemzetállamok meggyengüljenek, káosz legyen és válság". 

Hollik István véleménye szerint ennek a munkának a következménye több országban is látható, hiszen a Soros-hálózat jelen van a világ és Európa minden jelentősebb országában, választásokat próbál meg befolyásolni, politikai válságokat idéz elő, és érdekei szerint kormányokat buktat meg. Erről egyébként részletesen mi is írtunk Soros-dosszié nevű írásainkban, ITT és ITT

A kormánypárti politikus példaként említette, hogy a Soros-hálózat dollármilliókkal próbálta befolyásolni a 2014-es európai parlamenti (EP) választásokat, és erősen behálózta a brüsszeli intézményeket is. 

Hollik István hangsúlyozta: Soros György Avaaz nevű szervezete a francia elnökválasztás befolyásolása mellett az osztrák országgyűlési választásoknál is előkerült. Az Avaaz emellett a legutóbbi magyar választást is megpróbálta nyíltan befolyásolni, de minden erőfeszítésük ellenére nem tudták eltávolítani a nemzeti, bevándorlásellenes kormányt.

Hangsúlyozta, mindennek azért van jelentősége, mert a jövő évi EP-választások meghatározók lesznek a kontinens jövője szempontjából. Az európai polgárok ugyanis itt végre elmondhatják, hogy akarnak-e bevándorlókontinensen élni, vagy sem. Hollik István hozzátette: a Soros-hálózat, ahogy eddig, úgy most is mindent meg fog tenni, hogy befolyásolja a voksolást, és támogassa a bevándorláspárti erőket.

Nekünk viszont mindent meg kell tennünk a következő időszakban, hogy megvédjük Magyarországot, megvédjük az európai országok nemzeti szuverenitását és megvédjük az európai keresztényeket"

– szögezte le a kormánypárti frakciók szóvivője. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére