Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump felmutatta a piros lapot a médiának

Nagy Gábor

2018.08.29. 12:32

Donald Trump amerikai elnök kedden a Fehér Házban fogadta a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnökét, Gianni Infantinót.

Donald Trump amerikai elnök kedden a Fehér Házban fogadta a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnökét, Gianni Infantinót.

Az amerikai elnök a FIFA elnökét az Ovális Irodában fogadta. A találkozóra azért került sor, mert a 2026-os világbajnokságot az Egyesült Államok Mexikóval és Kanadával együtt fogja rendezni.

Gianni Infantino a szokásos repicuccok (focimez, focilabda) mellett egy sárga és egy piros lapot is adott Donald Trumpnak, aki kapott is a lehetőségen, és utóbbit fel is mutatta a sajtó munkatársainak.

Ezt követően azon viccelődtek, hogy az amerikai elnök a sajtótájékoztatókon is használhatja majd a piros lapot, ahol gyakorta fejti ki vaskos véleményét a cenzúráról és a "fake newst gyártó médiáról".

Egy korábbi tweetjében az elnök azt írta: "a cenzúra nagyon veszélyes dolog. Nincs még egy olyan fake news-gyártó, mint a CNN vagy az MSNBC, és én mégsem kérem, hogy hagyjanak fel beteges magatartásukkal". Nem sokkal később pedig a közösségi médiát, a Facebookot és a nemzetközi keresőmotort, a Google-t kritizálta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére